Oppilaitoslähettilästoiminta K-ryhmän kanssa rikastuttaa partneriyhteistyötä

Haaga-Helian partneritoiminnassa pätee sama kuin monessa muussakin: panostamalla aikaa ja resursseja voi saada parhaan hyödyn irti. K-ryhmä on osoittautunut varsin luovaksi partneriksi. Uusin partneriyhteistyön muoto on oppilaitoslähettilästoiminta.

Kuvituskuva
29.06.2021
Yritysyhteistyö

Oppilaitoslähettilästoiminnassa K-ryhmän oppilaitoslähettiläät edistävät oppilaitoksissa työnantajayrityksen näkyvyyttä ja houkuttelevuutta. Kyse on Suomen mittakaavassa todellisesta oppilaitosyhteistyöinnovaatiosta!

Oppilaitosyhteistyöstä vastaavan Visa Myllyntauksen mukaan idea oppilaitoslähettilästoimintaan tuli siitä, että haluttiin ottaa toimintaan mukaan hiljattain K-ryhmässä aloittaneita Haaga-Helian alumneja, koska he tietävät kaikkein parhaiten, mitkä toimenpiteet Haaga-Heliassa toimivat. 

─ Raamit on sovittu yhdessä, mutta ihan luovia saadaan olla, oppilaitoslähettiläs Sebastian Lindberg kiittelee.

Oppilaitoslähettiläiden missio on periaatteessa sama kuin muidenkin oppilaitosyhteistyötä tekevien: vaikuttaa opiskelijoiden mielikuviin yrityksestä ja tehdä yrityksestä houkuttelevampi joko tulevaisuuden työnantajana, ammatillisena yhteistyökumppanina tai kuluttajatuotteiden tarjoajana.

Lähettiläät tietävät millainen oppilaitosyhteistyö kannattaa

Oppilaitoslähettilästoiminta on erinomainen vaihtoehto sille, miten oppilaitosyhteistyötä yleensä tehdään. Lähettiläät ovat pitäneet tiivistä yhteistyötä ainejärjestöihin ja opiskelijakuntaan ja solmineet heidän kanssaan yhteistyösopimuksia. He ovat käyneet luennoilla kertomassa K-ryhmän tarjoamista mahdollisuuksista ja olleet yhteydessä myös alumnikoordinaattoriin, jonka kanssa on mietitty aktiviteettien ulottamista Haaga-Helian alumneihin. Vastavalmistuneet oppilaitoslähettiläät tuntevat yhteistyön kannalta oleelliset toimijat ja ovat siten tuttu ja turvallinen yhteistyökumppani. Tämä näkyy erityisesti suhteessa ainejärjestöihin ja opiskelijakuntaan, mutta myös siinä, että heitä on pyydetty paljon luennoille.

Odotamme mielenkiinnolla uusia oppilaitosyhteistyön ulottuvuuksia, joilla K-ryhmä ja heidän oppilaitoslähettiläänsä rikastuttavat Haaga-Helian opiskelijoiden elämää.