Muutosturvapalvelumme tukenasi

Ei itse muutos vaan sen merkitys

Irtisanomistilanteissa muutosturvan tavoitteena on nopeuttaa ja helpottaa irtisanotun työllistymistä mahdollisimman nopeasti uudelleen. 

Muutosturvan piiriin kuuluvat henkilöt, jotka ovat olleen työsuhteessa irtisanovaan työnantajaan minimissään 5 vuotta. Työnantajalla on kuitenkin mahdollisuus tarjota uudelleentyöllistymisen tukea kaikille irtisanottaville työntekijöille työvuosista huolimatta. Velvoite koskee työnantajia, joilla on vähintään 30 työntekijää. 

Valmennuksen / koulutuksen arvon on vastattava työntekijän henkilökohtaisen palkan määrää, kuitenkin vähintään yrityksen tai julkisen organisaation keskimääräistä kuukausipalkkaa toimialalla. 

Lain mukaan yli 55-vuotiaat yli 5 vuotta työnantajan palveluksessa olleet työntekijät ovat oikeutettuja korvaukseen ja koulutukseen, mikäli irtisanominen on tapahtunut taloudellisista tai tuotannollisista syistä.  

Haaga-Helia tarjoaa monipuolisia ja käytännönläheisiä koulutuksia, joilla nopeutamme työllistymistä. Jatkuvasti päivittyvillä koulutuksilla pyrimme takaamaan sen, että koulutuksemme käyneet palaavat työmarkkinoille uusimmalla osaamisella ja vahvalla tietotaidolla. Huippukouluttajamme, modernit oppimisympäristömme sekä tehokkaat oppimismetodit takaavat optimaaliset edellytykset ammattitaidon päivittämiseen ja uudistamiseen. 

Laajan koulutustarjontamme myötä pystymme räätälöimään koulutuksen hyvin erilaisten yritysten tarpeisiin sopiviksi. Tarjoamme koulutuksia muun muassa seuraavilta osa-alueilta: 

  • Tiedolla johtaminen 
  • Data-analytiikka 
  • Hotelli- ravintola ja -matkailu-ala 
  • Tekoäly 
  • Palvelumuotoilu ja Lean 
  • Myynti ja markkinointi 

Ota rohkeasti yhteyttä niin räätälöimme juuri teidän yrityksenne tarpeisiin sopiva koulutuspaketti. 

Tarjoamme myös yksittäisille muutosturvan piiriin kuuluville henkilöille laajan valikoiman koulutuksia. Kursseistamme suosituimmat löytyvät alta: 

Hotelli- ravintola ja -matkailu-ala

Tämä kolmen kurssin sarja on erittäin suosittu kokonaisuus, joka tarjoaa läpileikkauksen alalla tarvittavista taidoista: 

HR

Palvelumuotoilu

Mikäli jatkat tutkinto-opiskelijana voi pyytää kurssin hyväksilukua omalta koulutusorganisaatioltasi. 

    Ota yhteyttä