Aikataulut ja kehittymisohjelmat

Ammatillinen erityisopettaja

Lead paragraph

Tutustu ammatillisen opettajankoulutuksen, erityisopettajankoulutuksen ja opinto-ohjaajankoulutuksen aikatauluihin ja opiskelumuotoihin. Tällä sivulla ovat myös koulutusohjelmien kehittymisohjelmat ja opettajaopintojen aineistoliite.

Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu

• Voit opiskella työn ohessa henkilökohtaisen kehittymissuunnitelman (HEKS) mukaisesti ja valmistua joustavasti n. 12−18 kuukaudessa.
• Osaamisen saavuttamiseksi laaditaan HEKS. Sen avulla tunnistetaan ja tunnustetaan aiemmin hankittu osaaminen ja suunnitellaan opiskelijan kehityspolku. HEKSin rakentaminen alkaa hakuvaiheessa opiskelumuodon valinnalla.
• Opinnoissa vuorottelevat lähi- ja verkko-opetus, verkko-opiskelu, itsenäisesti suoritettavat tehtävät ja ryhmätehtävät. Työskentelet vertaisryhmissä 12 ensimmäisen kuukauden ajan ja jos opintosi jatkuvat vielä tämän jälkeen, toimit ohjaajasi kanssa itsenäisesti.
• Opinnoissa tutkitaan ammattikasvatuksen ja -koulutuksen kenttiä sekä reflektoidaan omaa ja vertaisten toimintaa. Opetus- ja ohjaustilanteissa osaamista päästään kehittämään käytännössä.
• Varmista, että valitsemasi opiskelumuodon (ryhmän) lähipäivät sopivat aikatauluusi. Vuonna 2022 opintonsa aloittavien ryhmien aikataulut julkaistaan myöhemmin keväällä.

Aikataulut ja opiskelumuodot 2022–2023

Opettajaopintojen aineistot

Aikataulut ja opiskelumuodot 2021–2022

Kehittymisohjelmat ja ammatillisen opettajan aineistoliite 2020–2021

 

Ota yhteyttä
Hakijapalvelut Opettajankoulutus
050 501 3079
opehaku@haaga-helia.fi