Uusi monikielinen media on aloittanut toimintansa

Haaga-Helian julkaisema Satakieli tarjoaa ajankohtaisia sisältöjä erikielisille yhteisöille.

Uusi monikielinen media on aloittanut toimintansa
Uutinen

Body

Uusi monikielinen media, Satakieli, on julkistettu tänään 31. tammikuuta osoitteessa satakieli.haaga-helia.fi. Satakieli on toteutettu osana Haaga-Helian maahanmuuttajataustaisten journalistien koulutusta, ja julkaisun tekijöinä on joukko eri maista Suomeen muuttaneita journalisteja.

Satakielen tavoitteena on tarjota ajankohtaista journalistista sisältöä Suomessa asuville erikielisille yhteisöille. Julkaisun kieliä ovat muun muassa ukraina, venäjä, englanti ja suomi.

– Haluamme tavoittaa myös ne suomalaiset, jotka eivät seuraa suomenkielistä journalismia. Samalla haluamme moniäänistää suomalaista journalismia, sanoo Satakielen päätoimittaja Anne Leppäjärvi.
 
Satakieli julkaisee journalistista sisältöä ajankohtaisista aiheista.
 
– Tekijöiden monipuoliset taustat ja osaaminen näkyvät myös julkaisun sisällöissä, kertoo Satakielen tuottaja Nadiia Fedorova.

Satakieltä julkaisee Haaga-Helia ammattikorkeakoulun journalismin tutkinto-ohjelma. Satakieli kuuluu Julkisen sanan neuvoston itsesääntelyn piiriin ja on sitoutunut noudattamaan Journalistin ohjeita.

Media-alan tutkimussäätiö on myöntänyt Satakielen kehittämiseen apurahan.

Satakieli

Caption

Haaga-Helian uusi media, Satakieli, julkistettiin Merkissä (ent. Päivälehden museo ja arkisto) Helsingissä 31. tammikuuta. 

Ota yhteyttä
Anne
Leppäjärvi
tutkintojohtaja
+358 294471456
anne.leppajarvi@haaga-helia.fi