Market 24/7 -älykaappi Pasilan kampukselle

Haaga-Helian Pasilan kampuksen ruokatarjonta paranee jatkossa huomattavasti, kun Compass Groupin ja PasilaHUB-hankkeen yhteistyöllä kampukselle avautuu Market 24/7 -älykaappi perjantaina 3. maaliskuuta. 

market
Uutinen

Body

Market 24/7- älykaapista voi ostaa lämpimiä ruoka-annoksia, salaatteja, välipaloja ja juomia. Älykaappi toimii nimensä mukaisesti ympäri vuorokauden viikon jokaisena päivänä palvellen näin erityisesti kampuksen ilta- ja viikonloppukävijöitä. 

Lataa sovellus ja saat kahvin 

Market 24/7 -ostokset teet kätevästi Lova-sovelluksella, jonka voi ladata sovelluskaupasta. Lova-sovelluksen kautta saat myös kuukausittaisia etuja. 

Avajaistarjouksena saat maksuttoman kahvin, kun lataat sovelluksen viikolla  9. Kahvin saat Pasilan kampuksen Bistro Cafésta näyttämällä puhelimeesi ladattua Lova-sovellusta kassalla. Lataa sovellus nyt!  

Kokeilu 4 kk:n ajaksi

PasilaHUB-hanke teki aloitteen älykaapin saamiseksi Pasilan kampukselle pystyäkseen parantamaan ruoka- ja juomatarjontaa kampuksella erityisesti silloin, kun Bistro Café on kiinni. Älykaapin avulla voidaan täyttää nykyisen palvelun aukkoja, sujuvoittaa jonoja ja tasoittaa kysyntäpiikkejä. 

Älykaappi-kokeilun tarkoituksena on testata uutta digitaalista palvelukonseptia ja lisätä ymmärrystä siitä, miten asiakkaat ostavat ruokatuotteensa ja välipalansa. PasilaHUB-hankkeen tarkoituksena on myös vahvistaa tietopohjaa itsepalveluvetoisten ratkaisujen mahdollisuuksista. 

Market 24/7 -älykaappi on Pasilan Bistro Caféssa kesään 2023 asti, jolloin päätetään jatkotoimista.

Ota yhteyttä
Tuija
Toivola
Kehityspäällikkö
+358 294471542
Tuija.Toivola@haaga-helia.fi