Duuniin.net keräsi ennätysyleisön

Helmikuun ensimmäisenä päivänä Pasilan kampuksen aulassa riitti vilinää, kun Haaga-Helian suurin rekrytointitapahtuma Duuniin.net valtasi Tapahtumatorin. Vuosittaisessa tapahtumassa opiskelijoilla on muun muassa mahdollisuus tutustua kiinnostaviin työnantajiin ja napata vinkkejä työnhakuun.

Kuvituskuva
Uutinen

Body

Tämän vuoden Duuniin.net-tapahtumassa oli mukana 47 eri alojen yritystä, jotka tarjosivat opiskelijoille kesätyö- ja harjoittelupaikkoja, projekteja ja opinnäytetyöaiheita. Opiskelijoille oli tarjolla myös CV-työpajat, valokuvauspiste ja kampaamopalvelu CV-kuvan ottamiseen. Auditoriossa järjestettiin inspiroivia puheenvuoroja työnhakuun ja uraan liittyen. Yritykset puolestaan pääsivät rakentamaan työnantajakuvaansa sekä rekrytoimaan nykyisiä ja tulevaisuuden ammattilaisia.

Rekrytointitapahtuma keräsi tänä vuonna ennätysmäärän osallistujia. Mukana olleiden yritysten edustajat kehuivat tapahtuman järjestelyjä ja ilmapiiriä. Heidän mukaansa opiskelijat haluavat aidosti työllistyä ja ovat kiinnostuneita työnantajista.

— Opiskelijoita oli ennätysmäärä mukana, hieman yli 1000 opiskelijaa ja näytteilleasettajia oli noin 150. Tunnelma oli todella hyvä ja opiskelijat keskustelivat innokkaasti yritysten edustajien kanssa, kertoo tapahtuman järjestelyistä vastannut Gentiana Lajqi Haaga-Helian Ura-tiimistä.

Tänä vuonna Duuniin.net-projektissa oli Ura-tiimin lisäksi mukana kahdeksan restonomiopiskelijaa Haagan kampukselta avustamassa järjestelyissä. Kiitos kaikille tapahtumaan osallistuneille opiskelijoille ja yrityksille!

Haaga-Heliassa yritysten kanssa tehty yhteistyö ja työelämälähtöisyys ovat vahvasti esillä osana opetusta. Duuniin.net-tapahtuma onkin hyvä esimerkki siitä, miten opiskelijat, työnantajat sekä ammattikorkeakoulu rakentavat kontakteja keskenään.​​

Katso tapahtuman aftermovie