Tervetuloa VR Fast Track -hankkeen tilaisuuksiin huhtikuussa - ​tietoa virtuaalitodellisuudesta ja XR-teknologiasta sekä kokeiluja

Haaga-Helian VR Fast Track -hanke järjestää huhtikuussa kaksi tilaisuutta Pasilan kampuksella. Tervetuloa mukaan kuulemaan lisää virtuaalitodellisuudesta ja XR-teknologiasta sekä kokeilemaan virtuaalitodellisuuden uusimpia ratkaisuja!

Kuvituskuva
Uutinen

Body

VR Fast Track -hankkeen loppuseminaari 26.4. klo 12-​16

Haaga-Helia ja Turun ammattikorkeakoulut järjestävät VR FastTrack -hankkeen loppuseminaarin 26.4. alkaen klo 12.00.

Ohjelmassa on mukana rautaista tietoa virtuaalitodellisuudesta mm. Varjon ja Turun GameLabin edustajat, maahanmuuttajien työllistämisestä Start Up Refugees, mutta yhtä lailla myös pientä ilottelua koomikoiden Heli Sutelan ja Krisse Salmisen vetämänä.

Tilaisuus on hybridi, joten sitä voi seurata joko paikan päällä tai etänä. Pasilaan saapuville tarjoamme kahvia ja virvokkeita.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Lyytissä​

VR- ja AR-teknologian testaustilaisuus 28.4. klo 12-15

VR FastTrack ja PedaXR -hankkeet järjestävät yhdessä VR- ja AR-teknologian testaustilaisuuden 28.4. klo 12.00 alkaen Pasilan kampuksella.

Testitilaisuudessa on mukana yrityksistä mm. Glue – virtuaaliset kokoukset, palaverit ja ideariihet, Arilyn, millaisia virtuaalisuuden elementtejä opetukseen voi lisätä ja Softability, virtuaalitodellisuuden hyödyntäminen työelämässä. Lisäksi esittelemme VR FastTrack -hankkeessa tehtyjä VR-sisältöjä.

Lue lisää ja ilmoittaudu mukaan Lyytissä​

Ota yhteyttä
Merja
Drake
tutkimuspalvelupäällikkö
+358 294471574
merja.drake@haaga-helia.fi