Haaga-Helia koordinoi ClimateLaunchpad -liikeideakilpailua Pohjoismaissa

Haaga-Helia koordinoi toistamiseen ClimateLaunchpad Green Business Idea -kilpailua, joka järjestetään tällä kertaa yhteistyönä Pohjoismaissa Lundin yliopiston (Ruotsi) ja Climate-KIC Nordicin (Tanska) kanssa. Liikeideakilpailu toteutetaan kaikkiaan 55 maassa, ja kunkin maan voittajat lunastavat itselleen paikan Amsterdamissa toimivaan Climate Launchpad -kiihdyttämöön sekä jonkin verran rahaa.

Kuvituskuva
Uutinen

Body

ClimateLaunchpad on maailman suurin vihreiden liikeideoiden kilpailu. Kilpailun tavoitteena on löytää ratkaisuja ilmastonmuutokseen. Kilpailussa on kolme vaihetta: intensiiviset verkkokurssit ja yhteinen Boot Camp kesäkuussa, Pohjoismaiden finaalit elokuussa ja viimeisenä syyskuussa kansainvälinen finaali, jossa ideat pitchataan johtaville sijoittajille ja yrittäjille. Koronavirustilanteesta johtuen kilpailu järjestetään tällä kertaa täysin virtuaalisesti.

Kannustamme sekä opiskelijoitamme että henkilökuntaa hakemaan mukaan kilpailuun vihreällä liiketoimintaideallaan. Opiskelijat voivat saada osallistumisesta myös opintopisteitä.

Kilpailun yhteyshenkilö Haaga-Heliassa on Minna-Maari Harmaala (minna-maari.harmaala at haaga-helia.fi). Lisätietoa kilpailusta ja osallistumisesta löytyy ClimateLaunchpadin verkkosivuilta.