Ruoka-alan seminaari- ja verkostoitumistilaisuus
Tapahtuma on sinua varten, jos arvostat laadukkaita raaka-aineita, innovatiivisia ruokatuotteita ja uuden oppimista. Tarjolla on liiketoimintaa kehittävää koulutusta, keynote-puheenvuoroja, verkostoitumista sekä ainutlaatuinen tuottajat, myyjät ja ostajat kohtauttava FlavourHub, jossa maistelet uusia, inspiroivia makuja, verkostoidut alan ammattilaisten kanssa ja luot mieleenpainuvia ruokakokemuksia.
Ohjelma
Perjantai 12.4.
(8.00 FlavourHub-esittelypisteiden rakentaminen)
9.00 FlavourHub: Verkostoituminen ja maistatus
FlavourHub kutsuu yhteen ruoka-alan toimijat ainutlaatuiseen tapahtumaan, joka juhlistaa paikallisia makuja ja kestävää gastronomiaa. Verkostoidu, inspiroidu ja tee kauppaa ruoka-alan huippuosaajien kanssa!
10.30 Ari Ruoho, Ravintola Nokka: Näin lisäät lähiruoan käyttöä ravintolassasi kestävästi
10.55 Rilla Engblom, Haaga-Helia AMK: Viisi vastuullisuusviestinnän tärppiä
11.20 Margot Wikström: Artesaaniruoka
- Suomen Artesaaniruoka ry:n toiminnanjohtaja Margot Wikström kertoo, mitä artesaaniruoka on
- ”Den Åländska kvarten”: Ahvenanmaan artesaaniruokayhdistys sekä yrittäjät Airin tilaleipomo sekä Öfvergårds esittäytyvät
- Yrittäjä Gunnel Englundin yritystarina ja sertifioinnin merkitys yrityksessä
12.20 Lounas
Omakustanteisesti
13.00 Tiia-Mari Eilola ja Taina Harmoinen, XAMK: Ruokatuliaisen tuotteistaminen -tietoisku
13.20 Maarit Rockenfeller: Digitaalisuus, alustatalous, myyjien ja ostajien kohtaaminen, markkinointi
13.45 Iltapäiväkahvi
14.15 Atlas Juvakka, Posintra: Vastuullisuussertifikaatit kilpailuetuna
14.45 Kati Pohjanmaa: Ruokaimago | Ruokavienti Luxemburgiin | Mitä tarjota mökkeilijöille
15.30 Päätös ja ständien purku
Pidätämme oikeuden muutoksiin.