Ruoka-alan seminaari- ja verkostoitumistilaisuus

Kuvituskuva. Piirroskuva kahdesta henkilöstä pöydän äärellä.
12
huhti
Seminaari
-

Tapahtuma on sinua varten, jos arvostat laadukkaita raaka-aineita, innovatiivisia ruokatuotteita ja uuden oppimista. Tarjolla on liiketoimintaa kehittävää koulutusta, keynote-puheenvuoroja, verkostoitumista sekä ainutlaatuinen tuottajat, myyjät ja ostajat kohtauttava FlavourHub, jossa maistelet uusia, inspiroivia makuja, verkostoidut alan ammattilaisten kanssa ja luot mieleenpainuvia ruokakokemuksia.

Ohjelma

Ilmoittaudu mukaan tästä

Perjantai 12.4.

(8.00 FlavourHub-esittelypisteiden rakentaminen)

9.00 FlavourHub: Verkostoituminen ja maistatus

FlavourHub kutsuu yhteen ruoka-alan toimijat ainutlaatuiseen tapahtumaan, joka juhlistaa paikallisia makuja ja kestävää gastronomiaa. Verkostoidu, inspiroidu ja tee kauppaa ruoka-alan huippuosaajien kanssa!

10.30 Ari Ruoho, Ravintola Nokka: Näin lisäät lähiruoan käyttöä ravintolassasi kestävästi

10.55 Rilla Engblom, Haaga-Helia AMK: Viisi vastuullisuusviestinnän tärppiä

11.20 Margot Wikström: Artesaaniruoka

  • Suomen Artesaaniruoka ry:n toiminnanjohtaja Margot Wikström kertoo, mitä artesaaniruoka on
  • ”Den Åländska kvarten”: Ahvenanmaan artesaaniruokayhdistys sekä yrittäjät Airin tilaleipomo sekä Öfvergårds esittäytyvät
  • Yrittäjä Gunnel Englundin yritystarina ja sertifioinnin merkitys yrityksessä

12.20 Lounas

Omakustanteisesti

13.00 Tiia-Mari Eilola ja Taina Harmoinen, XAMK: Ruokatuliaisen tuotteistaminen -tietoisku

13.20 Maarit Rockenfeller: Digitaalisuus, alustatalous, myyjien ja ostajien kohtaaminen, markkinointi

13.45 Iltapäiväkahvi

14.15 Atlas Juvakka, Posintra: Vastuullisuussertifikaatit kilpailuetuna

14.45 Kati Pohjanmaa: Ruokaimago | Ruokavienti Luxemburgiin | Mitä tarjota mökkeilijöille

15.30 Päätös ja ständien purku

Ilmoittaudu mukaan täällä

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Ota yhteyttä
Mia
Blanc
projektiasiantuntija
+358294471760
mia.blanc@haaga-helia.fi