Olet täällä

SUN – 3AMK Sparraa Uuteen Nousuun

SUN – 3AMK Sparraa Uuteen Nousuun

Tutustu maksuttomaan SUN-valmennukseen ja hae mukaan!

Pääkaupunkiseudun kolmen ammattikorkeakoulun liittouma 3AMK - Haaga-Helia, Metropolia ja Laurea – tarjoaa maksuttomia koulutus- ja coaching-palveluja pandemiakriisistä pahasti kärsineille matkailu- ja ravintola-alan yrityksille.

SUN – 3AMK Sparraa Uuteen Nousuun -hankkeessa yrityksille laaditaan osaamisen kehittämissuunnitelma, jonka pohjalta tarjotaan erilaisia maksuttomia koulutusvaihtoehtoja. Lisäksi osallistujille räätälöidään yrittäjän jaksamista ja osaamista tukeva coaching-prosessi, johon kuuluu sekä yksilöllistä että ryhmävalmennusta.

Yritysten tukemisen ohella hankkeessa kerätään tutkimustietoa kriisin vaikutuksista koko toimialalle. Samalla kootaan hyviä käytänteitä kriisiajassa selviytymiseen ja tulevan liiketoiminnan kehittämiseen.

Hanketta koordinoi Haaga-Helia ammattikorkeakoulu ja erityisesti Haagan restonomikampus. Hanketta tukevat Matkailu- ja ravintolapalvelut MaRa ry ja Suomen matkailualan liitto SMAL ry. Mukana on myös Haaga-Helian yrittäjyysohjelma StartUp School. SUN-hanke käynnistyy kesäkuun alussa ja päättyy helmikuussa 2021.

Hakuaikaa valmennukseen on jatkettu lomakauden vuoksi 17.7. saakka.

Katso hakuohjeet tästä:

 

Lue tiedote hankkeesta Haaga-Helian verkkosivulta.

Projektipäällikkö: Marjaana Mäkelä

Kesto: 1.6.2020-28.2.2021

Kumppanit: Haaga-Helia AMK, Laurea AMK ja Metropolia AMK

Rahoittaja: Uudenmaan liiton UKRI