Olet täällä

Alumnitoiminta Haaga-Heliassa

Alumnitoiminta Haaga-Heliassa

Alumnina olet osa Haaga-Helia ammattikorkeakoulusta ja sitä edeltävistä oppilaitoksista valmistuneiden verkostoa. Olet tärkeä linkki meidän ja elinkeinoelämän välillä – koko maailman mittakaavassa. Oheisesta kartasta näet, missä kaikissa maissa alumnejamme tällä hetkellä asuu (tummansiniset maat).

Alumnitoiminta Haaga-Heliassa

Alumnisuhteiden ylläpidossa päämääränämme on uusien yhteyksien luomisen lisäksi ylläpitää Haaga-Helian tutkintojen arvostusta korkeimmalla mahdollisella tasolla sekä auttaa tutkintojen laadun kehittämisessä. Valitsemme vuosittain yhden näillä alueilla ansioituneen alumnin Haaga-Helian vuoden alumniksi.

Yhteyden pitäminen meihin on helppoa. Tutkintotodistuslomakkeen kautta voit rekisteröityä Haaga-Helian alumnirekisteriin, lisäksi voit liittyä ja/tai päivittää tietosi tämän yhteystietolomakkeen avulla. Näin varmistat, että saat tietoa tapahtumista, koulutuksista ja Haaga-Helian kuulumisista.

Alumnina saat kotiisi Signals-lehden kahdesti vuodessa, sähköpostiisi kuukausittain alumni uutiskirjeen ja esimerkiksi kutsuja erilaisiin tapahtumiin. Voit seurata meitä ja kommunikoida kanssamme myös esimerkiksi LinkedInissä ja Facebookissa.

LinkedIn Add to Profile button

Järjestämme erilaisia tapahtumia, valmennuksia ja seminaareja, joihin alumninamme saat kutsun.

Jos taas haluat lisätietoja siitä, miten voit kehittää itseäsi Haaga-Helian avulla, niin lue lisää koulutustarjonnastamme.

 

Tue opiskelijoita

Halutessasi pääset jakamaan tietotaitoasi opiskelijoille vierailevana luennoitsijana tai kertomalla uratarinasi. Voit myös palkata harjoittelijoita ja opinnäytetyöntekijöitä kauttamme. Jos nämä asiat kiinnostavat sinua, niin jätä yhteystietosi tämän lomakkeen avulla. Olemme sinuun yhteydessä!

Voit myös ryhtyä opiskelijalle mentoriksi. Voit auttaa opiskelijoita ja heidän start up -yrityksiään erilaisten mentorointitapojen avulla.

Jos taas haluat palkata opiskelijoita yritykseesi tekemään opinnäytetyötä tai työskentelemään harjoittelujakson ajaksi, niin lue lisää tästä. Tulevaisuuden menestyjät ovat täällä, joten heidän etsimisensä kannattaa!

Tarjoamme sinulle runsaasti erilaisia vaihtoehtoja osallistua Haaga-Helian toimintaan. On esimerkiksi upea juttu, jos voit tulla kertomaan työstäsi ja urapolustasi nykyisille opiskelijoille tai toimia heidän mentorinaan. Voit kuitenkin olla myös aktiivinen alumnien kesken tai tulla mukaan Haaga-Helian tutkimusprojekteihin.

Tule mukaan alumnitoimintaan

Kutsu muita alumneja yritysvierailulle, organisoi kurssi- tai verkostoitumistapaaminen tai ideoi muuta toimintaa. Tukenasi on Haaga-Helian alumnityöntekijä.

Tule mukaan yritysyhteistyöhön

Tarjoamme yhteistyömahdollisuuksia myös yrityksellesi. Teemme yhteistyökumppaniemme kanssa jatkuvasti tutkimus- ja kehittämisprojekteja esimerkiksi liiketoiminnan kehittämiseksi. Haaga-Helialla on myös partnerisopimus useiden eri yritysten kanssa.

Jos sinulla on kysyttävää mistä tahansa Haaga-Helian alumnisuhteisiin liittyvästä, niin ota yhteyttä: alumni(at)haaga-helia.fi.