Erotu työnantajana tarjoamalla henkilöstölle korkeakoulutasoista täydennyskoulutusta! Restonomitutkinnon AMK- tai ylempi AMK -sisältöihin pohjautuva, yrityksenne tarpeisiin muokattu koulutuskokonaisuus sitouttaa työntekijää yritykseen ja sen kehittämiseen.
Työnantaja hyötyy
Osallistuja saa koulutuksesta
Koulutusta voidaan järjestää tilauksesta palvelualalla toimiville yrityksille. Koulutus soveltuu esimiestehtävissä työskentelevälle tai niihin tähtäävälle motivoituneelle mara-alan ammattilaiselle. Ryhmän suosituskoko on 20-25 henkilöä.
Koulutuksen sisältö sovitaan yhdessä asiakkaan kanssa. Suunnittelussa voidaan hyödyntää joko restonomin (AMK) tai (ylempi AMK) -tutkintojen sisältöjä riippuen koulutettavien henkilöiden osaamisesta ja aiemmasta koulutustaustasta.
Koulutus toteutetaan esimerkiksi 10 opintopisteen laajuisina kokonaisuuksina/jaksoina (yksi opintopiste vastaa noin 26 tunnin työpanosta). Esimerkkejä koulutuskokonaisuuksista:
Koulutus toteutetaan monimuoto-opetuksena eli lähiopetuksen ja itseohjautuvan opiskelun yhdistelmänä. Yksi kokonaisuus/jakso sisältää 6 lähipäivää sekä verkko- ja itseopiskelua. Lähiopetusta on esimerkiksi noin kerran kuukaudessa, kahtena peräkkäisenä päivänä ja niihin osallistuu vain kyseisen yrityksen henkilöitä. Koulutuksen sisältö ja toteutustapa räätälöidään aina vastaamaan asiakasyrityksen tarpeita. Opintojen ohjaus sekä muut korkeakoulun opiskelijapalvelut ovat osallistujien käytettävissä.
Kouluttajina toimivat HAAGA-HELIAn Hotelli-, ravintola- ja matkailualan koulutusyksikön asiantuntijat, joilla on monipuolinen kokemus alalla työskentelystä sekä vahva pedagoginen osaaminen.
Kohti restonomin tutkintoa McDonals'in yritysryhmässä