Olet täällä

Tiedon käsittely ja edistynyt visualisointi Excel-ohjelmalla

Tiedon käsittely ja edistynyt visualisointi Excel-ohjelmalla
Datan kerääminen on helppoa, mutta sen muokkaaminen informaatioksi onkin jo toinen asia. Tiedon käsittely ja edistynyt visualisointi Excel-ohjelmalla -kurssilla opitaan tapoja, joilla Excel-ohjelman avulla haetaan dataa, luodaan siitä käsiteltäviä tietomalleja sekä visualisoidaan dataa ymmärrettävään muotoon. Kurssilla laaditaan visualisointeja myös Power BI:llä.

Koulutuksen tavoitteena on edistää Excel-ohjelman hallitsevan käyttäjän siirtymistä tietojen käsittelijän ja visualisoijan suuntaan. Koulutuksessa opitaan edistyksellisiä tapoja jalostaa dataa päätöksenteon tueksi Excel- ja Power BI -ohjelmilla.

Sisältö

  • tiedon hakeminen eri lähteistä: tietokannat, nettisivut sekä tiedostomuodot
  • tietomallit, pivot (power-pivot)
  • isojen datojen käsittely 
  • kyselytyökalu
  • power BI desktop: visualisointi, dashboard
Ennen koulutuspäivää osallistujille lähetetään esitietolomake, jonka tulokset huomioiden koulutus toteutetaan. Noin viikkoa ennen koulutuspäiviä osallistujille lähetetään preppauspaketti perusasioiden kertaamiseksi.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille Excel-ohjelman tunteville, jotka hallitsevat perusasiat sujuvasti. Excel-perusosaamisen lisäksi data-analytiikasta kiinnostuneet hyötyvät tästä kurssista. Tiedon jalostamisesta ja edistyneestä visualisoinnista kiinnostuneille on kurssilla erityispaikka.
 
Jos Excel-osaamisessasi on vielä hiomista, mutta tiedon visualisointi kiinnostaa, tutustu myös Excel datan käyttöliittymänä -koulutukseemme.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Juha Tamminen.

Hinta

Koulutuksen hinta on 670,00 € (+ alv 24,00 % = 830,80 €) päivä/osallistuja. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä aamukahvin ja lounaan.

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Aika: Maanantaina 21.10. klo 10-17.
Paikka: Haaga-Helian Pasilan toimipiste, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki. 

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme toteutumisen sähköpostitse viimeistään noin kahta viikkoa ennen koulutusta. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ennen koulutuksen vahvistuspäätöstä. Peruutuksen tapahtuessa vahvistuspäätöksen jälkeen veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan.

Pyydä alla tarjous yrityskohtaiseen koulutukseen.

 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!