Olet täällä

Perehdyttämisvalmennus

Perehdyttämisvalmennus

Haluatko kehittää osaamistasi perehdyttäjänä ja valmentajana?

Miksi perehdytysvalmennusta?

Uuden työntekijän rekrytointi ja perehdytys on niin kallista, että se kannattaa tehdä kunnolla. Hyvin suunniteltu ja toteutettu perehdytys mahdollistaa uuden työntekijän nopean kehittymisen ja suoritumisen, jolloin yritys pääsee tavoitteisiin. Onnistuminen edellyttää perehdyttäjältä oppimiseen, vuorovaikutukseen, motivointiin, sitoutumiseen sekä yritykseen ja työtehtävään liittyvää osaamista.

Perehdytysvalmennuksen tuloksena

Suunnitellaan toimiva perehdytysprosessi ja valitaan siihen sopivat menetelmät.
Perehdyttäjä

  • Kehittyy kouluttajana, valmentajana ja fasilitoijana
  • Kehittyy viestijänä ja vaikuttajana
  • Kehittyy oppimisen asiantuntijana
  • Oppii perehdytyksen periaatteet, prosessin ja käytännön menetelmiä

Kenelle

Esimiehille tai esimiehiksi pyrkiville sekä muille rekrytointi- ja perehdyttämisasemassa oleville.

Koulutusaikataulu

Lähipäivät ovat ke-to 30.-31.1. ja ma-ti 4.-5.3. klo 9-16 Haaga-Helian Haagan toimipisteessä. Saapumisohjeen löydät tästä.

Asiantuntijat

KTL, YTM Meri Vehkaperä toimii strategisen johtamisen, henkilöstöjohtamisen ja vastuullisen liiketoiminnan lehtorina Haaga-Helian Haagan kampuksella. Merin erityisosaamisalueita ovat vastuullinen liiketoiminta, strateginen johtaminen, työyhteisön kehittäminen, esimiesvalmennukset ja -koulutukset. Hän on toiminut kuusi vuotta ravintola-alalla erilaisissa tehtävissä, kouluttanut ja valmentanut yrityksissä ja koulutusorganisaatioissa 12 vuotta, sekä toiminut liikkeenjohdon konsulttina kolme vuotta.

FM Päivi Mattsoff  on Haaga-Helian Haagan kampuksen puheviestinnän lehtori. Päivi on koulutukseltaan filosofian maisteri ja hän on kokenut esiintymis- ja neuvottelutilanteiden ammattilainen. Hän on innostava ja mukaansa tempaava kouluttaja, joka on taitava siirtämään osaamisensa muille käytännönläheisten harjoitusten avulla.
 

Hinta lukuvuonna 2018-2019

Koulutuksen kokonaishinta on 480 € (+ alv 24 %).
Koulutus sisältää lähiopetuksen, materiaalit, ohjauksen, palautteen ja todistuksen.

Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme kouluksen koko hinnan. Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään kymmenen.


 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!