Räätälöity opintovalmennus markkinoinnin ja myynnin tehtävissä toimiville | Haaga-Helia ammattikorkeakoulu

Olet täällä

Räätälöity opintovalmennus markkinoinnin ja myynnin tehtävissä toimiville

Räätälöity opintovalmennus markkinoinnin ja myynnin tehtävissä toimiville

Työpaikoilla vaaditaan koko ajan enemmän digiosaamista. Pysy kehityksessä mukana ja hanki uutta osaamista. Näin pidät huolen omasta kilpailukyvystäsi myös tulevaisuudessa.

Koulutuksen sisältö

Opintovalmennuksena on mahdollista suorittaa 72 opintopisteen kokonaisuus ryhmässä sekä näytöillä, minkä jälkeen valmennukseen osallistuvilla on mahdollisuus omaehtoisesti hakea jatkamaan tradenomin opintojaan tutkinto-opiskelijana*.

Opintovalmennuksen kokonaisuus sisältää seuraavat tradenomitutkinnon moduulit ja opintojaksot:

  • Asiakasosaaja (12 op)
  • Uuden kehittäjä (15 op)
  • Palveluiden tuotteistaminen ja monikanavainen myynti (15 op)
  • Konsultatiivinen myyntityö (10 op)
  • Työyhteisöosaaja (15 op)
  • Tietotekniset taidot (5 op)

Kenelle?

Kohderyhmä on myynnin ja markkinoinnin parissa työskentelevät ammattilaiset, joilla on akuuttia tarvetta päivittää työelämän vaatimia digitaalisia taitoja ja ehkäpä nostaa nykyistä koulutustasoaan.
Opintovalmennus sopii erinomaisesti merkonomeille tai henkilöille, joilla on muulla lailla hankittua osaamista ja työkokemusta. Valmennuksen myötä osaamisen saa päivitettyä tarvittavalle tasolle.

Toteutus

Opintovalmennus toteutetaan monimuoto-opetuksena eli lähiopetuksen ja itseohjautuvan/verkko-opiskelun yhdistelmänä. Räätälöity opintojen ohjaus sekä muut korkeakoulun opiskelijapalvelut ovat opiskelijoiden käytettävissä. Osa valmennuksesta on toteutettavissa näyttöinä.

Ajankohta ja koulutuspaikka

Koulutus alkaa seuraavan kerran 14.3.2019. Lähiopetusta on pääsääntöisesti 2-4 päivää kuukaudessa (lauantaipäivä käytössä).

Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasila Campus, Ratapihantie 13, Helsinki

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 3250 €/henkilö (+ alv 24). MARK:in ja MMA:n jäsenet saavat koulutuksesta 10 %:n alennuksen. Lisäksi kukin opiskelija maksaa avoimen korkeakoulun maksun 150 €, alv 0 %/lukukausi.
Hinta sisältää monimuoto-opetuksen, luentomateriaalit, näyttöjen vastaanoton, opintovalmentajan käytön. Haaga-Helian avoimen AMK:n opetustarjonta on myös käytettävissä.

lmoittaudu

Koulutuksen ilmoittautumisaika päättyy 1.3.2019.

Koulutuksen aloitus vahvistetaan, kun sitovia osallistumisilmoituksia on vähintään 20. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta ennen koulutuksen vahvistuspäätöstä. Peruutuksen tapahtuessa vahvistuspäätöksen jälkeen veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan. Koulutus laskutetaan neljässä erässä vuoden aikana.

Kouluttaja

Kouluttajina toimivat Haaga-Helian liiketalouden asiantuntijat, joilla on monipuolinen kokemus työskentelystä liike-elämässä sekä vahva pedagoginen osaaminen.

 

*Tradenomin opiskelupaikan saaminen edellyttää hyvin arvosanoin suoritettua 63 op ja haastattelun sekä matematiikan, englannin ja ruotsin tasotestien läpäisemistä hyväksytysti. Tutkinto-opiskelijaksi pääsystä päättävät Haaga-Helian tutkintokoulutuksen edustajat vapaana olevien tutkinto-opiskelijapaikkojen vuotuisesta määrästä riippuen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!