Olet täällä

HR-koulutus Strategiasta käytäntöön

HR-koulutus Strategiasta käytäntöön

Suosittu koulutus järjestetään taas

Haluatko vahvistaa henkilöstöjohtamisen osaamistasi? Tarvitsetko työkaluja HR-työskentelyysi? Haluatko laajentaa HR-ammattilaisten verkostoasi? Tule kehittämään osaamistasi ja omaa työtäsi Haaga-Helian puolen vuoden mittaiseen HR-koulutus Strategiasta käytäntöön -täydennyskoulutukseen. 

Koulutuksen tavoite

Koulutus kehittää HR-ammattilaisen osaamista ja antaa käytännön työkaluja työhön. Koulutuksessa luodaan yhteyksiä strategian ja henkilöstötyön välille. Koulutuksessa kehitetään paitsi henkilön osaamista, myös yrityksen HR-toimintatapoja, koska tehtävät liittyvät suoraan työhön.

Koulutuksen toteutus

Koulutus sisältää yhteensä kuusi lähiopetuspäivää ja itsenäiset laajahkot, omaan organisaatioon sovellettavat tehtävät. Lähiopetuspäivät toteutetaan kokonaisina päivinä (klo 9-16 välillä). Koulutuspaikkana on Haaga-Helian Haagan toimipiste, Pajuniityntie 11, Helsinki.

Lähipäivien lisäksi osallistuja voi toteuttaa koulutuksen aikana kehittämistehtävän, jonka aihe valitaan koulutuksen teemoista ja hyväksytetään kouluttajilla. 

Kehittämistehtävä

Osallistuja perehtyy organisaation toiminnan kehittämiseen HR:n näkökulmasta. Hän valitsee kehittämistehtävälle aiheen koulutuksen teemoista ja organisaationsa strategisista tavoitteista käsin. Kehittämistehtävä hyväksytetään kouluttajilla, jotka myös ohjaavat ja antavat palautetta tehtävästä koulutuksen aikana.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu parhaiten operatiivisissa HR-tehtävissä toimiville henkilöille tai henkilöille, jotka tekevät HR-asioita vähintään osana työtään. Koulutukseen osallistuvilta odotetaan joko työn tai opiskelun kautta hankittua HR-työn perusteiden ymmärtämistä. Esimerkiksi HR-ammattilaiset, jotka haluavat perehtyä enemmän kehittämispuoleen, HR-tehtävissä vasta-aloittaneet tai sellaisiin pyrkivät tai muista tehtävistä HR-tehtäviin siirtyneet henkilöt.

Koulutuksen sisältö

Koulutuksen aikana käydään läpi HR-ammattilaisen työkenttää strategiasta käytäntöön. Opintokokonaisuuden läpikulkevia teemoja ovat tuloksellisuus ja hyvinvointi sekä strategia ja henkilöstön osallistaminen. 

22.10.2020
Orientaatio koulutukseen
Strateginen johtaminen ja osallistava strategiaprosessi
Henkilöstöstrategia

23.10.2020
Miten varmistetaan osaava ja omistautunut henkilöstö tulevaisuudessa? 
Työnantajabrändi 
Syökö kulttuuri strategian? 
Organisaatiokulttuuri ja arvot 

4.12.2020
Organisaation johtaminen strategiasta yksilön tavoitteiksi 
Vaatimista vai valmentamista? 
Palkitseminen, palkitsevuus ja motivaatio 

22.1.2021
Osaamisen johtaminen 
Johtamisen kehittäminen 
Oppiminen monimuotoisessa työyhteisössä 

12.2.2021
Organisaation ja työyhteisön kehittäminen 
Hyvinvoinnin johtaminen vastuullisessa henkilöstöjohtamisessa 
Henkilökohtaiset vaikuttamistaidot 

26.3.2021
Organisaation luottamuksen ja vuorovaikutuksen edistäminen 
HR-roolit 
Kehittämistehtävien esittely 
Miten tästä eteenpäin?

Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Hinta

Koulutuksen hinta on 1 750 € (+ alv 24 %, kokonaishinta 2170 €).
Koulutus sisältää lähiopetuksen, materiaalit, ohjauksen, palautteen, todistuksen, aamukahvin/teen, lounaan Hotelli Haagan buffetissa ja iltapäiväkahvin/teen.

Koulutus laskutetaan yhdessä erässä neljä viikkoa ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta, veloitamme koulutuksen koko hinnan. Koulutus toteutetaan mikäli osallistujia on vähintään 12.

Ilmoittautuminen

Kouluttajat

Koulutuksen pääkouluttajina toimivat Eija Kjelin ja Meri Vehkaperä.

KM Eija Kjelin on työnohjaaja, ja toimii johtamisen lehtorina Haaga-Helian Haagan kampuksella. Hänellä on noin 10 vuotta työkokemusta esimiestehtävissä palveluorganisaatioissa, sekä yli 10 vuotta erilaisissa HR-tehtävissä. Eijan erityisosaamista on systeeminen työskentely.

KTL, YTM Meri Vehkaperä toimii strategisen johtamisen, henkilöstöjohtamisen ja vastuullisen liiketoiminnan lehtorina Haaga-Helian Haagan kampuksella. Merin erityisosaamisalueita ovat vastuullinen liiketoiminta, strateginen johtaminen, työyhteisön kehittäminen, esimiesvalmennukset ja -koulutukset. Hän on toiminut kuusi vuotta ravintola-alalla erilaisissa tehtävissä, kouluttanut ja valmentanut yrityksissä ja koulutusorganisaatioissa 12 vuotta, sekä toiminut liikkeenjohdon konsulttina kolme vuotta.

Osallistujien antamaa palautetta HR-koulutuksesta:

"Kaikki päivät ovat olleet antoisia, hyvin rakennettuja. Uusia näkökulmia, vinkkejä, ideoita, verkostotumista." Anna-Leena Helkiö, Liiikennevirasto

"Pidin kokonaisuudesta. Mukavaa, että olette kaksi erilaista kouluttajaa erilaisilla taustoilla. Sopiva määrä teoriaa ja mukavasti konkreettisia käytännön esimerkkejä." Mervi Nevala, Aurinkomatkat

" Uutena esimiehenä tästä on ollut todella paljon hyötyä. Lisäksi hyödynnän muita oppeja HR-konsulttina. Opettajat ja osallistujat olivat aivan mahtavia!" Johanna Söderman, Rantalainen Oy 

Ota yhteyttä ja kysy lisää!