Olet täällä

Excel datan käyttöliittymänä

Excel datan käyttöliittymänä

Excel datan käyttöliittymänä -kurssilla käydään läpi asiat, joita jokainen taulukkolaskentaohjelmaa säännöllisesti käyttävä tarvitsee datan työstämiseen ja visualisointiin.

Excel ei ole pelkkä taulukkolaskentaohjelma, vaan parhaimmillaan sitä voi käyttää mitä erilaisempien tietomassojen käsittelyyn. Excel datan käyttöliittymänä -koulutuksessa vahvistetaan Excel-taulukkolaskentaosaamista, visuaalista osaamista ja laskentaosaamista sujuvan osaajan tasolle.

Koulutuksen sisältö

  • kaavan kopiointi
  • taulukot, suodatukset
  • pivot-taulukot
  • visualisointi – yleisimmät kaaviolajit ja muotoilut

Ennen koulutuspäivää osallistujille lähetetään esitietolomake, jonka tulokset huomioiden koulutus toteutetaan. Noin viikkoa ennen koulutuspäivää osallistujille lähetetään preppauspaketti perusasioiden kertaamiseksi.

Kohderyhmä

Koulutus soveltuu kaikille Excel-ohjelman käyttäjille, joille perusasiat ovat tuttuja. Excel-perusosaajien lisäksi myös data-analytiikan perusteista kiinnostuneet hyötyvät tästä kurssista.

Koulutuksen hinta

Koulutuksen hinta on 470,00 € (+ alv 24,00 % = 582,80 €) päivä/osallistuja. Hinta sisältää opetuksen, opetusmateriaalin sekä aamukahvin ja lounaan.

Koulutuksen aikataulu ja ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen kevään 2019 koulutukseen on päättynyt. Tutustu muuhun tarjontaamme täällä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helia ammattikorkeakoulun lehtori Antti Mitronen.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!