Olet täällä

Digikanavat haltuun

Digikanavat haltuun

Digikanavat haltuun -koulutuksen tavoitteena on tarjota yrityksille käytännönläheistä osaamista omien digikanavien valintaan ja parempaan hyödyntämiseen.

Koulutus alkaa ennakkotehtävällä, jonka tarkoituksena on herätellä osallistujat digitaalisen mediakentän muutoksiin sekä auttaa tekemään siihen liittyviä kanavavalintoja. Tämän jälkeen koulutus jatkuu käytännönläheisellä workshopilla, joissa pureudutaan erityisesti yrityksen omien kanavien kehittämiseen. Koulutuspäivänä tutustutaan myös Haaga-Helian eComLabiin, jossa voidaan kokeilla erilaisia verkkotyökaluja asiakkaan ostopolun eri vaiheissa.

Workshop klo 9.30-16
  • Yrityksen omat digikanavat
  • Inbound- ja sisältömarkkinointi
  • Verkkosivut ja kampanjasivut
  • Hakukoneoptimointi
  • Sosiaalinen media

Kenelle?

Koulutus on tarkoitettu yritysten digitaalisen myynnin, markkinoinnin ja asiakaspalvelun parissa työskenteleville ammattilaisille, joiden toimenkuva vaatii hyvää digikanavien tuntemusta, ymmärrystä niiden hyödyntämisestä yrityksen liiketoiminnassa sekä käytännön osaamista niiden ylläpidosta ja sisällöntuotannosta.

Aika ja paikka

Workshop: Keskiviikkona 30.9. klo 9.30-16. HUOM. Koulutus voidaan tarvittaessa järjestää virtuaalisena, mikäli tilanne niin vaatii. Tässä tapauksessa koulutus jaetaan kahteen osioon: ensimmäinen osio (3 h) on 30.9. ja toinen osio (3 h) viikon kuluttua 7.10. Osioiden välissä on välitehtävä.

Paikka: Haaga-Helia ammattikorkeakoulu, Pasila, Ratapihantie 13, Helsinki.

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 290 €/henkilö (+ alv 24 %). Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen sekä aamukahvin ja lounaan.

Ilmoittautuminen on sitova.

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helian markkinoinnin lehtori ja Copywriter Johanna Mäkeläinen. Johannalla on lähes 20 vuoden osaaminen digitaalisen median parista. Hän on vetänyt lukuisia digi- ja some-koulutuksia omalla käytännönläheisellä tyylillään. Johanna valmentaa myös startup-yrityksiä edutech- ja pelialalla. Koulutukseltaan Johanna on MA Digital Media.

Osallistujien antamaa palautetta koulutuksesta

Hyvä, kattava paketti aiheesta. Osaava kouluttaja.

Kiva, keskusteleva ilmapiiri. Käytännön juttuja ja esimerkkejä.

Ajankohtaiset tilastot ja data. Hyvin rytmitetty päivä.

 

Koulutus voidaan toteuttaa myös yrityskohtaisena toteutuksena. Kysy tarjousta tiimi-/yrityskohtaisista valmennuksista.

Ota yhteyttä ja kysy lisää!