Tavoitteellinen kansainvälinen myynti yrityssimulaatiolla (CESIM)

Kuvituskuva

Ota haltuun kansainvälinen myynti!

Tavoitteellinen kansainvälinen myynti ohjaa myynnin ammattilaista ymmärtämään kokonaisvaltaisesti yrityksen tuotekehitystä ja tuotantoa osana tuotteiden markkinointia.  Yrityssimulaation aikana opitaan lisäksi vuosibudjetoinnin merkitys yrityksen eri osien sisäisessä suunnittelussa. Myös tuloslaskelmaan ja taseeseen sisältyvä mittaristo tulevat koulutuksen aikana tutuksi.

Yrityssimulaatio ja fasilitointi

Yrityksen budjetointi- ja vuosisuunnitteluprosessi tuotetaan simulaatiokierrosten muodossa globaaleilla markkinoilla. Toteutuksessa on kilpailevia 3-5 hengen ryhmiä. Yksi kierros vastaa yhtä kalenterivuotta, jonka jälkeen tarkastellaan ja verrataan eri ryhmien tuloslaskelmia ja taseita eri tunnuslukujen valossa.

Kenelle?

Yrityssimulaatio soveltuu hyvin myynnin ja viennin ammattilaisille ja myös johdantona yrityksen vuosibudjetointi ja -suunnittelu tehtäviin.

Toteutus 

Toteutus voidaa pitää etänä tai lähikoulutuksena. 

Yrityssimulaation hinta määräytyy osallistujien ja tarvittavien fasilitaattorien määrän mukaan. Yhtenä työpäivänä ehditään 4 simulaatiota niiden analysointi mukaan lukien.

Kouluttaja, lisätiedot ja fasilitointi

Timo Rima timo.rima@haaga-helia.fi 0405310315
Kansainvälisen liiketoiminnan lehtori vuodesta 2011, sitä ennen 22 vuotta viennin tehtävissä neljässä suomalaisessa metallialan yrityksessä.

Ota yhteyttä

Lisätietoa koulutuksesta

Kysy yrityskohtaista tarjousta myynnistämme.