Projektinhallinta

Suunnittelua, sitouttamista ja vaikuttavuutta – hyvin valmisteltua projektia on ilo toteuttaa!

Tulevaisuuden työkykyjen huipulle on nostettu projektien hallinta. Mikä tekee siitä niin merkittävän? Työn johtaminen on muuttumassa oleellisesti yhteisöohjautuvaan ja kokeilevaan suuntaan. Tähän projektit istuvat hyvin kunhan ne ottavat oppia siitä, mitkä tekijät ovat projektien vahvuuksia, kun niissä käytetään digitaalisuutta ja tekoälyä hyväksi.

Koulutuksen sisältö

  • Projekti ja niiden johtaminen
  • Projektin hallinta ja toimeenpano
  • Projektiviestintä

Projekti on oma kokonaisuutensa, jossa projektipäällikkö toimii linjaorganisaation ja projektin välillä ja muut projektissa.  Se saa siis ottaa suurelta osin haltuunsa resurssit ja tavat käyttää niitä tavoitteiden saavuttamiseksi.  

Kenelle

Kaikille projektien, portfolioiden ja ohjelmien johtamisesta kiinnostuneille ja niiden kanssa työtä tekeville.  Projektien hallinnasta on hyötyä myös kaikille, jotka painivat ajan -ja tiedonkäytön hallinan kanssa.  

Kouluttaja

Mika Koskinen
050 3511178

Mika on vetänyt projektipäällikkönä sekä suuria kansainvälisiä että pieniä paikallisia projekteja.  Hänellä on monen muunkin roolin kokemus, josta voi ammentaa taitoja projektien ketterään johtamiseen.  Valmennuksen ja koulutuksen avulla saadaan fasilitoitua osallistujille hyvä pohja kehittää projektien hallintaa. 
 

Ehdot

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä. Vahvistamme koulutuksen toteutumisen ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

Ota yhteyttä

Lisätietoa koulutuksesta

Syksyn 2024 päivät ilmoitetaan myöhemmin

Teams etäyhteydellä. Saat linkin koulutukseen ennen koulutuksen alkamista.

Koulutuksen hinta on: 400€ + alv 24% = 496 €.
Viimeinen ilmoittautumispäivä on kaksi viikkoa ennen koulutuksen alkua

Ota yhteyttä
Mikko
Karamo
myyntikoordinaattori
+358 294471671
mikko.karamo@haaga-helia.fi