Porvoon kampus

Kuvituskuva: Porvoon kampuksen aula

Kiinnostaako sinua visuaalisuus ja sisällöntuotanto? Järjestätkö mielelläsi tapahtumia ja tempauksia? Näetkö itsesi töissä kansainvälisessä tiimissä kehittämässä vastuullista liiketoimintaa? Houkuttaako ura vastuullisen matkailun ja lentoliikenteen parissa? Vai tuleeko sinusta analyyttinen taloushallinnon osaaja?

Porvoon kampuksella voit opiskella tätä kaikkea! Olitpa tuleva restonomi- tai tradenomiopiskelijamme, voit rakentaa oman asiantuntijapolkusi kaikkien tutkintojemme osaamistarjonnasta. Porvoon restonomikoulutuksessa suuntaudut tapahtumapalveluihin tai vastuulliseen matkailuun. Tradenomiopiskelijana Porvoossa erikoistut visuaaliseen ja digitaaliseen markkinointiin tai liiketoiminnan kehittämiseen. Porvoon kampuksen uniikkiin opintotarjotaan kuuluu myös englanninkieliset koulutusohjelmat Aviation Business (BBA), Digital Business Innovations (BBA), sekä Sustainable Tourism and Event Management (BHM).

Meillä voit lisäksi opiskella työn ohella monimuoto-opintoina taloushallintoa (tradenomi) ja vastuullisten matkailupalveluiden kehittämistä (restonomi). Monimuotokoulutus koostuu etäopiskelusta, verkko-opinnoista ja lähiopetuksesta, ja se sisältää niin itsenäistä työskentelyä kuin ryhmätyöskentelyäkin. Monimuotokoulutus on suunniteltu ja aikataulutettu päätoimisesti työssäkäyvän opiskelijan tarpeisiin.

Haaga-Helia Porvoo Campuksella opiskelee noin 1100 opiskelijaa 50 eri maasta. Porvoon kampus tarjoaa yhteisöllisen ja innovatiivisen oppimisympäristön, jossa opinnot suoritetaan tiiviissä yhteistyössä työelämän kanssa. Porvoossa opiskellaan oikeissa työelämäprojekteissa, oikeille yrityksille.

Porvoosta sanottua:
"Ihanan valoisa!"
"Tänne on helppo tulla Helsingistä."
"Porvoon kampuksella on ihan omanlaisensa tunnelma."
"Tuntuu kuin Haaga-Helia Porvoossa oltaisiin yhtä suurta perhettä."


Tervetuloa mukaan suureen kampusperheeseen!

Yhteystiedot
Aukioloajat
ma-ti klo 7.30 - 20.00
ke-pe klo 7.30 - 18.00
Poikkeusaukiolot alla
Osoite

Taidetehtaankatu 1
06100 Porvoo
Suomi

Arkipyhien aattoina noudatetaan perjantain aukioloaikaa.
 

Poikkeusaukiolot
3.-14.6. avoinna klo 7.30 -15.00 , 6.6. klo 7.30 – 20.00
17.6.-2.8. suljettu
5.8.-9.8. avoinna klo 8.00 – 15.00
12.8. alkaen normaalit aukioloajat.

Saapumisohje

Esteettömyys