ICT-palvelut ja tietojärjestelmät, Master-suuntautuminen

kuvituskuva ihmiset tietokoneella

ICT-palvelut ja tietojärjestelmät -suuntautuminen antaa valmiuksia ICT-palvelujen ja järjestelmien kehittämisen johtamiseen soveltamalla palvelunhallinnan parhaita käytäntöjä operatiivisen liiketoiminnan tehostamiseksi. Suuntautuminen on tarkoitettu ICT-alan tutkinnon ja/tai vankan ICT-alan työkokemuksen omaavien osaamisen laajentamiseen ja syventämiseen.

Suuntautumisopintojen jälkeen opiskelijat hallitsevat ICT-palvelujen erilaiset toteuttamistavat ja jatkuvan kehittämisen menetelmät. He pystyvät tuottamaan organisaatioiden tarpeita täyttäviä tietojohtamisen ratkaisuja arvioimalla ja hyödyntämällä uusia teknologioita.

Suuntautumisessa voi opiskella muun muassa seuraavia aihepiirejä:

  • Digitalisaatio
  • Tietojärjestelmät
  • Arkkitehtuurit
  • Information and Communication Technology
  • ICT-palvelut
  • ICT-hankinnat
  • Tietoturva

Suuntautumisen opinnot valmistavat toimimaan ICT-alan vaativissa asiantuntija-, kehitys- ja esimiestehtävissä, esimerkiksi tietojärjestelmien kehittämisprojektien tai hankkeiden johtajana, liiketoiminnan digitalisaation suunnittelu- ja johtotehtävissä sekä konsultointi- ja koulutustehtävissä.

Kiinnostuitko? Suuntautumista voi opiskella seuraavassa koulutuksessa:

Lisää tietoa suuntautumisesta ja opiskelusta

Tutustu tarkemmin suuntautumisen opintojaksoihin ja Master-opiskelun käytäntöihin.

Master-suuntautuminen

Suuntautuminen on Master-opintojen keskiössä. Suuntautumisen opinnot ja sen aihepiiristä tehtävä opinnäytetyö muodostavat suurimman osan Master-opinnoista. Samalla suuntautuminen on ammatillisen kehittymisen ja verkostoitumisen kotipesä.

Suuntautuminen valitaan opintojen alussa ja sen voi valita vapaasti koulutuksessa tarjolla olevista vaihtoehdoista.

Ota yhteyttä
Hakijapalvelut
+358 400 230 409
hakijapalvelut@haaga-helia.fi

Suuntautumisesta vastaava

Master-opetuksessa jokaisella suuntautumisella on jatkotutkinnon suorittanut vastaava, jonka vastuulla ovat mm. suuntautumisen opintojaksot, opinnäytetöiden aiheet ja suuntautumisen opiskelijoiden keskinäinen verkostoituminen.

Kari
Hiekkanen
yliopettaja
+358 294471148
kari.hiekkanen@haaga-helia.fi

Tutustu opiskelijoidemme ja alumniemme kokemuksiin Master-opinnoista