Virtuaalitapahtumat haltuun

Muu koulutus

virtuaalitapahtumat haltuun

Virtuaalitapahtumat haltuun -koulutus antaa työkaluja yritysten omien virtuaalitapahtumien suunnitteluun sekä auttaa tapahtumia järjestäviä ammattilaisia kehittämään virtuaalitapahtumien asiakaskokemusta.

Koulutus sisältää:

  • Virtuaalitapahtuman suunnitteluvaiheet
  • Virtuaalitapahtuman tekninen toteutus, striimaus, kokoukset ja tapahtuma-alustat
  • Sujuva asiakaspolku virtuaalisessa tapahtumassa
  • Mielekäs virtuaalikokemus, työkalut vuorovaikutukseen ja yhteiskehittämiseen
  • Virtuaalitapahtuman moderointi

Koulutus on tarkoitettu yritysten tapahtumien, koulutusten ja erilaisten tilaisuuksien järjestäville ammattilaisille, jotka tarvitsevat tukea virtuaalitapahtumien järjestämiseen.

Toteutus

Koulutuksessa on ennakkotehtävä, jolla kartoitetaan yrityksen tapahtumajärjestämisen nykytilaa sekä valitaan tapahtuma tai tilaisuus, jota halutaan kehittää. Varsinainen koulutus toteutetaan Zoom-verkkoalustalla kahdella käytännönläheisellä workshopilla, joissa pureudutaan yrityksen omien tapahtumien tulokselliseen kehittämiseen. Workshopien välissä tehdään toiseen koulutuspäivään valmisteleva etätehtävä.

Kouluttaja

Kouluttajana toimii Haaga-Helian tapahtumatuotannon lehtori Monika Birkle. Monika on vuodesta 2007 lähtien toteuttanut lukuisia tapahtumia Haaga-Heliassa, sekä organisaation omia, että asiakkaiden tilaamia. Hän ohjaa alan opiskelijoita käytännönläheisissä tapahtumatuotannoissa ja toimii tapahtumapalveluita tarjoavan Events by Haaga-Helian vetäjänä. Hän on aktiivinen jäsen Congress Network Finland’issa ja Meeting Professionals International’issä sekä koordinoi kansainvälisen ATLAS (Association for Tourism and Leisure Education and Research)  järjestön Business Tourism and Events osastoa. https://www.linkedin.com/in/monika-birkle-406b1812/

 

 

Tietoa koulutuksesta

Aika ja paikka

Workshop: Ensimmäinen osio (3 h) to 29.1.2021 klo 09-12 ja toinen osio (3 h) 12.2.2021 klo 9-12. Osioiden välissä on välitehtävä.

Paikka: Zoom-verkkoympäristö

Hinta:

Koulutuksen hinta on 290 €/henkilö (+ alv 24 %). Koulutuksen hinta sisältää lähiopetuksen Zoomissa, materiaalin, ohjauksen ja palautteen. Koulutus järjestetään mikäli osallistujia on vähintään 10.

Ota yhteyttä

Palvelut

Monika
Birkle
lehtori
+358 294471600
Monika.Birkle@haaga-helia.fi