Valmistuneen ja eronneen opiskelijan opintosuoritusotteen/erotodistuksen tilaaminen

Lead paragraph

1.8.2008 tai sen jälkeen valmistunut tai eronnut opiskelija: täältä voit tilata opintosuoritusotteen/erotodistuksen.

Huom. nämä ohjeet koskevat 1.8.2008 tai sen jälkeen valmistuneita tai eronneita. Ennen 1.8.2008 valmistuneiden tai eronneiden tulee ennen tilauksen tekemistä ja maksun suorittamista olla yhteydessä opintopalveluihin.

Tämä lomake on tarkoitettu Haaga-Heliasta jo valmistuneelle tai eronneelle opiskelijalle. Mikäli olet eroamassa Haaga-Heliasta, täytäthän eroilmoituksen. Huom. mikäli olet avoimen ammattikorkeakoulun opiskelija, älä käytä tätä lomaketta. Otathan suoraan yhteyttä opintopalveluihin.

Haaga-Heliasta valmistuneena voit tilata opintosuoritusotteen maksua vastaan. Haaga-Heliasta eronneena voit tilata erotodistuksen ja opintosuoritusotteen maksua vastaan. Todistukset voit tilata paperitulosteena postitse tai/ja sähköpostitse. Käsittelymaksu on 20 euroa ja tilaus sisältää todistukset aina suomeksi ja englanniksi. Maksu maksetaan verkkomaksuna heti lomakkeen täytettyäsi. Käsittelymaksua ei palauteta.

Todistukset lähetetään lomakkeella ilmoittamaasi postiosoitteeseen tai sähköpostiosoitteeseen viikon sisällä. Huom. Haaga-Helia ei vastaa postin kulusta.

Ennen lomakkeen täyttämistä opiskelija tunnistautuu lomakkeelle verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteella Suomi-fi palvelun kautta. Tunnistautumisen jälkeen opiskelija siirtyy lomakkeelle. Lomakkeen täyttämisen jälkeen siirryt automaattisesti maksamaan käsittelymaksun. Huom. järjestelmässä on aikakatkaisu, joten siirry maksamaan heti lomakkeen täyttämisen jälkeen.

 

Valmistuneen ja eronneen opiskelijan opintosuoritusotteen/erotodistuksen tilaaminen (ei avoin AMK)

 

Huom. mikäli tunnistautuminen Suomi.fi-palvelun kautta ei ole mahdollista, luethan lisätietoja täältä miten toimia >> Graduated or resigned student: order a transcript of records/certificate of resignation (otsikko: Order without Finnish online banking codes)

Mikäli sinulla on muuta kysyttävää tästä, otathan ystävällisesti yhteyttä opintopalveluihin.

Yhteystiedot
Opintopalvelut Haaga (restonomikampus)
+358400230401
opintopalvelut@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Malmi
+358400230402
opintopalvelut@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Pasila
+358400230403
opintopalvelut@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Porvoo
+358400230405
opintopalvelut@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Vierumäki
+358400230407
opintopalvelut@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Opettajankoulutus
0294471059
opintopalvelut.aokk@haaga-helia.fi