Olet täällä

Urakyselyt ovat lähteneet - alumni vuosimallia 2013, vastaustasi kaivataan

15.02.2019
Urakyselyt ovat lähteneet - alumni vuosimallia 2013, vastaustasi kaivataan

Alumni, onko urasi edennyt toivomallasi tavalla? Mikä opinnoissa oli hyvää, ja missä olisi kehittämisen varaa?

Ammattikorkeakoulut toteuttavat tänä vuonna valtakunnallisen alumnien uraseurantakyselyn, jonka tavoitteena on kehittää ammattikorkeakoulutusta ja tuoda AMK-tutkinnon suorittaneiden urapolkuja näkyviksi.

Jos olet suorittanut Haaga-Heliassa AMK- tai YAMK-tutkinnon vuonna 2013, tulet saamaan 29.1.2019 tekstiviestillä pyynnön vastata uraseurantakyselyyn. Vastauksesi on meille erittäin tärkeä, ja kiitämme jo etukäteen ajastasi!

Kyselyn avulla voit käydä läpi omia uravalintoja ja koulutuksesta saamaasi hyötyä. Ajantasainen uraseurantatieto auttaa lisäksi uusia opintoihin hakevia tekemään kestäviä koulutusvalintoja.

Euroopan sosiaalirahaston rahoitusta saanut AMKista uralle – uraseurantatiedot käyttöön -hanke 2018-2020 koordinoi kyselyä.  Seuraava uraseurantakysely toteutetaan jo syksyllä 2019. Sen kohteena ovat vuonna 2014 valmistuneet. 

Aiemman uraseurantakyselyn tuloksiin voi tutustua uraseurannat.fi-sivustolla ja hankkeessa kerättyyn uraseurantatietoon toissa.fi-sivustolla. Kyseessä oli pilotti, joka toteutettiin viidessä ammattikorkeakoulussa.

#uraseuranta #AMKistauralle #YlpeästiAMK