Olet täällä

Tulevaisuusfoorumissa keskusteltiin e-Taloudesta

15.03.2018
Tulevaisuusfoorumissa keskusteltiin e-Taloudesta

tulevaisuusfoorumi3.jpgHaaga-Heliassa järjestettiin tiistaina 13.3. jälleen perinteinen Tulevaisuusfoorumi Pasilan kampuksella. Tämän vuoden teemana oli eEconomy - eTalouden uudet mallit ja logiikat, ja puheenvuoroissa kuultiin mm. koneälyn hyödyistä ja haasteista, työntekijän uusista rooleista digipalveluissa sekä alustataloudesta. Tapahtuman puhujina olivat Fourkindin partneri Jarno Kartela, eCraft Business Insightin Chief Data Scientist Tommi Vilkamo, Työterveyslaitoksen ohjelmajohtaja ja vanhempi tutkija Eveliina Saari, Haaga-Helian TKI-päällikkö Tuija Toivola sekä OP-ryhmän johtokunnan jäsen Harri Nummela.

Tilaisuuden päätteeksi julkistettiin myös vuoden myyntiorganisaatio. Palkinnon sai ohjelmistoyhtiö Vainu, joka on myös huhtikuussa pidettävän Best Seller Competitionin pääsponsori. Korkeakoulujen myyntityön opiskelijoille suunnattu BSC on osa Haaga-Helian myynnin teemavuotta 2018. Puheenvuorojen ja palkinnonjaon jälkeen kutsuvierailla oli vielä mahdollisuus jäädä Tapahtumatorille nauttimaan buffet-tarjoilusta, verkostoitumaan ja tutustumaan Haaga-Helian hankkeisiin ja yhteistyömahdollisuuksiin.

tulevaisuusfoorumi2.jpg

Fourkindin Jarno Kartela kertoi, mitä tekoälyn avulla on mahdollista tehdä tänään ja tulevaisuudessa.

tulevaisuusfoorumi1.jpg
Työterveyslaitoksen vanhempi tutkija Eveliina Saari puhui työntekijän uusista rooleista digipalveluissa.

vuodenmyyntiorganisaatio.jpg
Vuoden myyntiorganisaationa palkitun Vainun myyntijohtajat Sami Toivonen (oik.) ja Krista Mutila sekä voittajan valinneen ohjausryhmän puheenjohtaja Tarmo Kekki.