Olet täällä

Studia tarjoaa näkymiä tulevaisuuteen – Haaga-Helian löydät osastolta 5f41

02.12.2019
Studia tarjoaa näkymiä tulevaisuuteen – Haaga-Helian löydät osastolta 5f41

Suomen suurin opiskelu- ja uratapahtuma Studia esittelee tulevaisuuden opiskelu- ja ammattivaihtoehtoja. Messujen ohjelmassa paneudutaan oppilaitosesittelyjen lisäksi nuoren yrittäjyyteen, työelämän kehittymiseen ja kansainvälisyteen. Studia avautuu Messukeskuksessa Helsingissä 3.–4.12.

Minkälaisia jatkokoulutusmahdollisuuksia Suomessa ja ulkomailla on tarjolla lukionsa tai ammatillisen koulutuksen päättäville? Miten korkeakoulujen opiskelijavalintauudistukset vaikuttavat korkeakoulujen sisäänpääsyihin?

Näihin ja moniin muihin kysymyksiin löytyy vastaus Suomen suurimmasta ura- ja jatkokoulutustapahtumasta Studia-messuilta. Studia-messuilla käy vuosittain lähes 15 000 toisen asteen opiskelijaa, ja samanlaista vierailijamäärää odotetaan myös tälle vuodelle.

Messuilla ovat mukana ovat lähes kaikki suomalaiset yliopistot ja ammattikorkeakoulut, niin myös Haaga-Helia. Haaga-Helia on Studiassa tänä vuonna yhteisständillä muiden pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulujen Laurean ja Metropolian kanssa.

Tule tutustumaan osastollemme 5f41, jossa opiskelijat ja henkilökunta esittelevät eri koulutusvaihtoehtoja pääkaupunkiseudun ammattikorkeakouluissa.

www.studiamessut.fi, #studiamessut2019, IG @studiamessut