Olet täällä

Routa Oy:stä Haaga-Helian uusin yrityspartneri

07.11.2017
Routa Oy:stä Haaga-Helian uusin yrityspartneri

Mobiilimarkkinointiyritys Routa Oy on Haaga-Helian tuorein yhteistyökumppani. Partnerisopimus allekirjoitettiin Pasilassa 7.11.2017. Partneriyhteistyö tarjoaa molemmille osapuolille uusia mahdollisuuksia sekä aktiivista yhteistoimintaa, ja sitä lähdetään kehittämään dynaamisesti. Sekä Haaga-Helia että Routa Oy arvostavat vasta sinetöityä yhteistyötä ja odottavat innokkaasti sen tuottavan hedelmällisiä tuloksia molemmille.

Vuonna 2012 perustettu, nykyisin Sanoma-konserniin kuuluva, Routa Oy tarjoaa huolellisesti suunniteltuja ja kohdennettuja mainonnan palveluja eri medioissa. Tänä päivänä tämä 130 hengen yritys palvelee jo yli 9 000 asiakasta, ja sen myynti on neljän vuoden aikana kasvanut samassa suhteessa liiketoiminnan kasvun ja kehityksen kanssa. Yrityksen toimipisteet sijaitsevat Helsingissä, Porissa, Tampereella ja Turussa. Routa Oy:n toiminnan perustana on tarjota alati kehittyvät markkinoinnin mahdollisuudet suomalaisille yrityksille.

Yhteistyösopimuksen allekirjoittivat Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko ja Routa Oy:n asiakkuuspäällikkö Olavi Kajantie. Haaga-Heliasta olivat paikalla lisäksi asiakkuuspäällikkö Timo Lampikoski sekä partnerimanageri Tanja Vesala-Varttala.