Olet täällä

Odotettu liiketalouden Master-koulutus alkaa syksyllä Haaga-Helian Porvoon kampuksella

28.02.2019
Odotettu liiketalouden Master-koulutus alkaa syksyllä Haaga-Helian Porvoon kampuksella
Liiketalouden ylempää korkeakoulututkintoa voi syksystä 2019 alkaen opiskella Haaga-Helian Porvoon kampuksella. Tutkinto on suunniteltu suoritettavaksi työn ohessa 1,5 - 3 vuodessa. Koulutus soveltuu kaikille, joilla on vähintään alempi korkeakoulututkinto sekä kolmen vuoden työkokemus tutkinnon suorittamisen jälkeen.
 
Tämä liiketalouden opintokokonaisuus koostuu työelämälähtöisistä tehtävistä, lähitapaamisista ja opinnäytetyönä tehtävästä kehittämishankkeesta. Opiskeluun kuuluvat oppitunnit järjestetään ilta-aikaan sekä viikonloppuisin. Opinnoissa hyödynnetään lisäksi virtuaalisia oppimisympäristöjä. Porvoossa toteutettavat Master-opinnot painottuvat asiakassuhteiden ja myynnin kehittämiseen. Lisäksi opiskelija voi valita opintojaksoja vapaasti myös muista Haaga-Helian toimipisteistä. Valmistuvan opiskelijan tutkintonimike on tradenomi (ylempi AMK).
 
- Haaga-Helian Porvoon kampuksella tehdään syksyllä historiaa: ensimmäistä kertaa Porvoossa voi opiskella maisteritason tutkintoa. Tutkinnolle on ollut paljon patoutunutta kysyntää; tämä on käynyt selväksi esimerkiksi vuosittaisissa alumni-illoissamme, kertoo Haaga-Helian Porvoon kampuksen Master-ohjelman vastaava yliopettaja Jarmo Ritalahti.
 
Liiketoiminnan uudistamisen ja johtamisen koulutukseen voi hakea korkeakoulujen kevään 2019 yhteishaussa 20.3.-3.4. 
 
Lisätietoja:
Yliopettaja Jarmo Ritalahti, puh. 050 516 6410, jarmo.ritalahti@haaga-helia.fi