Olet täällä

Mikä tekee suomalaisesta koulutusjärjestelmästä ja yrittäjämäisestä ajattelutavasta erityisen? Inspiroidu ja opi lisää StartUp Week –tapahtumassa

10.11.2017
Mikä tekee suomalaisesta koulutusjärjestelmästä ja yrittäjämäisestä ajattelutavasta erityisen? Inspiroidu ja opi lisää StartUp Week –tapahtumassa

Suomen korkeakoulujärjestelmä on yksi maailman parhaista. Lisäksi startup-toiminta on vireää ja innovatiivista. Haaga-Helia ammattikorkeakoulu yhdistää nämä kaksi osaamisaluetta StartUp Week –tapahtumassa Helsingissä marraskuussa.  
Suomi on tunnettu laadukkaasta ja arvostetusta korkeakoulutuksestaan. Ammattikorkeakouluissa laadukkaan opetuksen yksi perusta löytyy TKI-toiminnasta, jossa yhteistyötä tehdään paikallisten yritysten kanssa. 

-Ammattikorkeakouluissa suomalainen startup-ekosysteemi ohjaa innovatiivisimmat yritykset työskentelemään yhdessä opiskelijoiden ja henkilökunnan kanssa. Erityisesti tämä pätee Haaga-Heliassa. StartUp Schoolimme tukee yrittäjyydestä kiinnostuneita opiskelijoitamme. Haluamme tehdä Haaga-Heliasta yhden parhaista korkeakouluista perustaa ja rakentaa oma yritys, sanoo Haaga-Helia ammattikorkeakoulun rehtori Teemu Kokko.

Kaksi startup-tapahtumaa yhdellä lipulla – StartUp Week ja Slush

StartUp Week on Haaga-Helian StartUp Schoolin 27.11.-1.-12.017 Helsingissä järjestämä kansainvälinen tapahtuma, jossa yhdistetään maailman paras koulutus ja yrittäjyys tuomalla koulutusorganisaatiot ja yrityshautomot yhteen inspiroitumaan, oppimaan ja verkostoitumaan.

Tapahtuman kolmen ensimmäisen päivän aikana keskitytään yrittäjämäiseen opetukseen ja oppimisen tapaan Haaga-Helia ammattikorkeakoulussa ja StartUp Schoolissa. Keynote-puhujat, startup-vaikuttaja Peter Vesterbacka ja koulutuksen asiantuntija, kirjailija Pasi Sahlberg johdattavat ja inspiroivat yhdistämään maailman parasta koulutusta ja yrittäjämäistä ajattelutapaa.

Viikon lopuksi osallistujat pääsevät kahdeksi päiväksi maailman johtavaan startup-tapahtumaan Slushiin 20 000 muun osallistujan kanssa. 

StartUp Weekin viisipäiväisen ohjelman hinta on 2 500 euroa /osallistuja. Hinta sisältää kahden päivän pääsylipun Slushiin.

Lisätietoja: http://startupschool.fi/startupweek/