Olet täällä

Lindström kehittää myyntitoimintaansa yhdessä Haaga-Helian kanssa

20.06.2019
Lindström kehittää myyntitoimintaansa yhdessä Haaga-Helian kanssa

Haaga-Helian uusin partneriyritys Lindström on yksi Euroopan johtavista tekstiilipalveluyrityksistä. Voimakkaasti kansainvälistyvä yhtiö toimii tällä hetkellä 24 maassa Euroopassa ja Aasiassa. Haaga-Helia ja Lindström allekirjoittivat partnerisopimuksen keskiviikkona 19.6.

Lindström on viime vuosina panostanut myös vahvasti myyntitoimintansa kehittämiseen, palvelumuotoiluun ja tuotekehitykseen, sekä ottanut ennakkoluulottomasti käyttöön erilaisia digitaalisia ratkaisuja, kuten IoT:n, digitaalisen myyntikanavan ja lisätyn todellisuuden osana myyntityötä. Tuloksiakin tulee: Lindström valittiin vuoden 2018 Suomen parhaaksi myyntiorganisaatioksi. Myynnin jatkuva kehittäminen on myös yksi tulevan yhteistyön tavoitteista.

- Tavoitteenamme on tehdä tiivistä ja laaja-alaista yhteistyötä Haaga-Helian kanssa etenkin myyntikulma edellä, mutta myös laajentaa muita yhteistyömahdollisuuksia liittyen mm. asiakas- ja henkilöstökokemuksen kehittämiseen. Haluamme kehittää omaa osaamistamme laajalla alueella ja hienoa saada tähän kumppaniksi Haaga-Helia mukaan, toteaa Head of HR Sami Laine Lindströmiltä.