Olet täällä

Liikunta ei rajoita -tapahtuma 9.3.

06.03.2017
Liikunta ei rajoita -tapahtuma 9.3.

Tervetuloa Haaga-Helian opiskelijoiden järjestämään Liikunta ei rajoita- hyväntekeväisyystapahtumaan!

Tapahtuman tavoitteena on avata ihmisten silmät liikuntarajoitteisia kohtaan ja ymmärtämään paremmin heidän asemaansa yhteiskunnassamme sekä kerätä rahoitusta liikuntarajoitteisille suunnattuun, esteettömään ulkoliikuntapuistoon, jonne olisi myös helppo tulla pyörätuolilla.

Ohjelmassa on luvassa erilaisia kilpailuja muun muassa leuanvetoa ja onnenpyörä sekä urheilulajeja, kuten katukorista pyörätuoleilla ja supersuosittua Boccia- pelailua. Lisäksi osallistujilla on mahdollisuus kokeilla pyörätuolilla erilaisia ratoja ja suorituksia ja näin päästä tutustumaan eri vammaisurheilulajeihin. Ensimmäisille osallistujille jaetaan lisäksi ainutlaatuinen tapahtuman haalarimerkki!

Pääesiintyjänä tapahtumassa toimii rap- tähti Uniikki. Yleisöä tulevat lisäksi viihdyttämään liikuntatelineillä esiintyvät paralympia-kelaaja Esa-Pekka Mattila ja Talent Suomesta tuttu Red Diamond Bars-street workout-joukkue. Tapahtuman juontaa radio NRJ:n illoista tuttu Jere Jääskeläinen.
Yhteistyökumppaneita tapahtumaan on ilmoittautunut oikein hyvä määrä ja mukana ovat muun muassa NRJ, EasyFit-kuntosali, Kenguru Pro Finland, Vau ry, Paralympiakomitea, Niemi muuttopalvelut ja Stora Enso.

Kaikki ovat tervetulleita tapahtumaan. Pelataan yhdessä puisto pystyyn!

Mitä: Hyväntekeväisyystapahtuma Liikunta ei rajoita
Missä: Narinkkatori, Kamppi.
Milloin: 09.03.2017 klo 15-18
Mitä maksaa: Ilmainen sisäänpääsy!
 
Lisätiedot tapahtumasta:
https://www.facebook.com/events/171825516639800/