Olet täällä

LähiTapiolalta 50 000 euron lahjoitus Haaga-Helian liikunta-alan koulutuksen kehittämiseen

21.08.2018
LähiTapiolalta 50 000 euron lahjoitus Haaga-Helian liikunta-alan koulutuksen kehittämiseen

LähiTapiola-ryhmä on päättänyt lahjoittaa 50 000 euroa Haaga-Helialle liikunta-alan koulutuksen kehittämiseen.

- Korkealaatuinen koulutus on aina ollut Suomen valttikortti kansainvälisesti. Kun Suomi menestyy, menestyvät myös suomalaiset. Siksi korkeakoulujen tukeminen on elämänturvayhtiölle todella tärkeä asia. Toisaalta alueen ammattikorkeakoulut ovat meille erittäin keskeinen rekrytointikanava. On siis luonnollista, että tuemme tulevien elämänturvaajien koulutusta, sanoo LähiTapiola Pääkaupunkiseudun toimitusjohtaja Jukka Kinnunen.

Haaga-Helia käynnisti varainhankinnan keväällä heti sen jälkeen kun lakimuutos mahdollisti lahjoitukset yliopistojen lisäksi myös ammattikorkeakouluille. Vaikka valtio takaa tulevaisuudessakin ammattikorkeakoulujen perusrahoituksen, rahoitusrakenteen painopiste siirtyy entistä enemmän ulkopuolisen rahoituksen suuntaan. Haaga-Helia on saanut lahjoituksia aiemminkin: Helsingin seudun kauppakamari lahjoitti hiljattain Haaga-Helialle ja Business College Helsingille miljoona euroa kaupallisen alan koulutuksen kehittämiseen.

- Varainkeruu mahdollista haagahelialaisen osaamisen ja tutkimuksen viemisen uudelle tasolle. Lahjoittamalla tuetaan sekä opiskelijoitamme että tutkimushankkeitamme, joiden kautta Suomen tulevaisuutta rakennetaan. Tämän takia olemme erittäin kiitollisia LähiTapiolalle lahjoituksesta, joka on tällä kertaa on kohdennettu liikunta-alan koulutukseen Vierumäellä, toteaa Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko.

Haaga-Helia avaa ovet työelämään – lahjoitus tulevaisuuden osaamiselle

Lahjoituksen voi tehdä minkä suuruisena vain. Lahjoitukset mahdollistavat yksityishenkilölle ja yrityksille verovähennysoikeuden vähintään 850 euron ja enintään 500 000 euron lahjoituksesta. Haaga-Helialle annetut yli 10 000 euron lahjoitukset voi kohdentaa haluamaansa kohteeseen. Lahjoitettu raha on vastikkeetonta.

- Kun lahjoitat Haaga-Helialle, pääset mukaan rakentamaan tulevaisuutta ammattikorkeakoululle, joka tunnetaan huippuosaajia tuottavana edelläkävijänä. Samalla voit olla mukana investoimassa suomalaisen elinkeinoelämän kehittämiseen ja uudistamiseen; Haaga-Helia on yritysten ja elinkeinoelämän korkeakoulu, Teemu Kokko toteaa.

Lisätietoja Haaga-Helian varainhankinnasta http://www.haaga-helia.fi/fi/lahjoita

Lisätiedot:
Teemu Kokko, rehtori, puh 050 555 1131, teemu.kokko@haaga-helia.fi
Jouni Ahonen, vararehtori, puh 050 518 8151, jouni.ahonen@haaga-helia.fi