Olet täällä

Keväiset Pop-Up päivälliset Haagan kampuksella

01.03.2019
Keväiset Pop-Up päivälliset Haagan kampuksella

Haaga-Helian 2. vuosikurssin ravintola-alan liikkeenjohdon opiskelijat järjestävät Pop Up -illallisen Haagan restonomikampuksen Valopihalla 5.3.2019 klo 18-21 osoitteeseen Pajuniityntie 11.

Illallisen hinta on 20 euroa ja se sisältää kolmen ruokalajin menukokonaisuuden ruokajuomineen.

Toteutamme samaan aikaan Valopihalla kaksi erilaista ravintolakonseptia. Ravintolat ovat nimeltään Art Forest ja Tyyni. Ravintola Art Forestin teemana on metsä ja taiteet ja Tyynen teemana harmonisuus ja puhtaat maut luonnosta. Illallisen toteutus on osa Haaga-Helian ravintolaprojektikurssia ja tämä tapahtuma tiivistää tähän saakka kaiken kurssilla oppimamme projektin suunnittelusta ja toteutuksesta, tiimityöskentelystä sekä ravintolatyöstä teoriasta käytäntöön.

Olemme saaneet tapahtumaan mukaan tunnettuja sponsoreita koulun yhteistyökumppaneista sekä ulkopuolisista toimijoista, jotka ovat kiinnostuneita opiskelijatoiminnasta. Näihin sponsoreihin kuuluu muun muassa Sinebrychoff, Hartwall, ThéHuone, Pelican Rouge, Kespro, Sky-opisto, Viking Line, Dieta, Ravintola Koskenranta sekä BW-ravintolat.

Lisätietoja:
Tuomas Merikanto, Ravintola Art Forest, +358 45 1352350, tuomas.merikanto@myy.haaga-helia.fi
Ida Pettersson, Ravintola Tyyni, +358 40 9308382, ida.pettersson@myy.haaga-helia.fi

Tapahtuman toteutuksessa mukana Haaga-Helian lehtorit Jari Karjalainen, Outi Rekola ja Heikki Ursin