Olet täällä

Hubspot-asiantuntija Vivun painopiste partneriyhteistyössä ovat Haaga-Helian opiskelijaprojektit

02.07.2019
Hubspot-asiantuntija Vivun painopiste partneriyhteistyössä ovat Haaga-Helian opiskelijaprojektit

Myynti- markkinointiteknologiayritys Vipu International Oy on Haaga-Helian uusin partneri. Yritys on sertifioitu HubSpot-osaaja ja yksi harvoista HubSpot Diamond Partnereista Suomessa.

Inbound-markkinoinnin tukea ja konsultointia tarjoavassa asiantuntijaorganisaatiossa työskentelee jo useita Haaga-Heliasta valmistuneita tradenomeja, mutta yritys on kiinnostunut rekrytoimaan heitä lisää. ”Erityisesti markkinoinnin, myynnin ja ICT-puolen opiskelijat kiinnostavat. Haluaisimme myös harjoittelijoita Haaga-Heliasta”, toimitusjohtaja Jussi Liimatainen kertoo.

Eniten yritys uskoo kuitenkin hyötyvänsä partneriyhteistyöstä tekemällä erilaisia projekteja opiskelijoiden kanssa. Monelle Haaga-Helian opiskelijalle HubSpot on tullut tutuksi opintojen aikana, jolloin nämä voivat helposti lähteä mukaan erilaisiin kehityshankkeisiin.
”Mukaan voisi ottaa myös muiden koulutusohjelmien opiskelijoita ja yhdistää erilaista osaamista”, Jussi suunnittelee.

Partnerisopimus allekirjoitettiin tiistaina 2.7. ja allekirjoitustilaisuudessa olivat mukana myös käytännön yhteistyöstä vastaava, itsekin Haaga-Heliassa opiskellut Marketing Specialist Taija Vento sekä Haaga-Helian puolesta rehtori Teemu Kokko ja asiakkuuspäällikkö Riku Korosuo.