Olet täällä

Hopeaa ja kunniamaininta Luova toimisto Krealle AdProfit-kilpailun juniorisarjassa

03.06.2019
Hopeaa ja kunniamaininta Luova toimisto Krealle AdProfit-kilpailun juniorisarjassa

Haaga-Helian Luova toimisto Krean opiskelijat Elina Mäentaka ja Anniina Palminen saivat hopeaa AdProfit-kilpailun juniorisarjassa. Kunniamaininta annettiin Alex Hatikaiselle ja Mete Tikalle. Lisäksi Kristian Lauronen ja Sanni Lehikoinen pääsivät loppukilpailuun eli kahdeksan parhaan joukkoon. Markkinointikilpailu AdProfitin voittajat julkistettiin 29.5. Kino K-13:ssa Kanavarannassa, Helsingissä.

AdProfitin juniorisarja on Mainostajien Liiton 20-29-vuotiaille luovan alan suunnittelijoille ja opiskelijoille tarkoitettu markkinoinnin mestaruuskilpailu. Tämän vuoden toimeksiantaja oli Kotipizza. Osallistujien tehtävänä oli suunnitella rekrytointikampanja, jonka avulla tavoitellaan sataa uutta ”huipputyyppiä” osaksi Kotipizzan tarinaa. Samalla halutaan kasvattaa Kotipizzan työnantajamielikuvaa vastuullisena ja kiinnostavana toimijana.

- Uskomaton fiilis, totesivat Elina Mäentaka ja Anniina Palminen. Tämä kilpailumenestys tulee aivan varmasti auttamaan työnhaussa.

Kotipizzan markkinointipäällikkö Rainer Lindqvistin mukaan hopealle yltänyt kampanjaehdotus ”Come pizza with us” oli positiivisesti kosiskeleva ja kohderyhmän hyvin huomioiva.

Rainer Lindqvistin mukaan Alex Hartikaisen ja Mete Tikan kunniamaininnalla palkitussa kampanjaehdotuksessa #sankarihaku oli kiteytetty hyvin arjen supersankaruus – juuri sellaisia työntekijöitä Kotipizza tarvitsee.

AdProfit Junior –kilpailuun osallistuminen oli osa Krea Median strategisen suunnittelun moduulia. Krealaisten valmentajina toimivat Tarja Autio, Tuula Ryhänen ja Hanna Tattari.

- Olemme todella ylpeitä opiskelijoistamme ja heidän huikeista suorituksistaan. On hienoa nähdä, miten jäsentymättömistä ideoista muovautuu monitahoisia ja viimeisteltyjä kampanjaehdotuksia, jotka huomataan. Silloin tiedämme, että myös me olemme onnistuneet, Krean valmentajat sanovat.  

Krea (www.krea.fi) on Haaga-Helia ammattikorkeakoulun markkinoinnin ja viestinnän opiskelijoiden luova toimisto, joka tarjoaa markkinoinnin, viestinnän ja media-alan palveluita yritysasiakkaille. Olemme monialainen ja kansainvälinen tutkimuksen, kehittämisen, innovoinnin sekä jatkuvan oppimisen alusta. Yhdessä yrityskumppaneiden kanssa kehitämme joustavia ratkaisuja nopeasti muuttuviin osaamishaasteisiin.

Mainostajien Liitto (www.mainostajat.fi) innostaa ja opastaa yrityksiä tekemään tuloksekkaampaa ja laadukkaampaa markkinointia. Se opastaa noin 400 jäsenyritystään kouluttamalla, konsultoimalla sekä tarjoamalla tietoa ja ammattiverkostoja.