Olet täällä

Haaga-Helian hakijamäärät kasvoivat kevään yhteishaussa

29.03.2018
Haaga-Helian hakijamäärät kasvoivat kevään yhteishaussa

​Kiinnostus Haaga-Heliaa kohtaan kasvoi kevään yhteishaussa. Haaga-Helian haussa oleviin koulutusohjelmiin jätettiin yhteensä yli 14 100 hakemusta. Yksittäisiä hakijoita oli 10 318, ja hakijoiden määrä kasvoi noin 3,5 prosentilla edellisvuoden kevään yhteishakuun verrattuna. 

Ensisijaiseksi hakuvaihtoehdokseen Haaga-Helian oli valinnut 4 365 hakijaa. Vuoden 2018 kevään yhteishaussa oli haettavana yksi ohjelma vähemmän kuin vuotta aiemmin. Kevään yhteishaussa oli tarjolla yhteensä 1 299 AMK- ja YAMK-tutkintoon johtavaa aloituspaikkaa. 

Ensisijaisten hakijoiden määrällä mitattuna vetovoimaisin koulutus Haaga-Heliassa oli journalismin koulutusohjelma. Journalismiin oli 6,7 ensisijaisia hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden. Seuraavaksi suosituimmat ohjelmat olivat tietojenkäsittelyn, hotelli- ja ravintola-alan liikkeenjohdon sekä liikunnan ja vapaa-ajan koulutusohjelmat. Ylemmistä tutkinnoista selvästi eniten hakijoita oli liiketoiminnan kehittämisen koulutusohjelmaan, johon oli 6,5 hakijaa yhtä aloituspaikkaa kohden.

Kevään yhteishaku jatkuu seuraavaksi valintakokeilla. Kevään yhteishaun valintojen tulokset julkaistaan viimeistään 28.6. ja opiskelijaksi hyväksyttyjen tulee ottaa opiskelupaikka vastaan 10.7.2018 klo 15 mennessä.

Lisätietoa: hakijapalvelut@haaga-helia.fi