Olet täällä

Haaga-Helia tuottaa Sport Management -koulutuspalveluja Kiinaan ainakin vuoteen 2023 saakka

17.08.2018
Haaga-Helia tuottaa Sport Management -koulutuspalveluja Kiinaan ainakin vuoteen 2023 saakka

Haaga-Helia ja Guangzhou Polytechnic of Sports (GPS) ovat solmineet yhteistyösopimuksen Sport Management -alan koulutusten tuottamisesta Kiinaan. Yhteistyön on sovittu jatkuvan ainakin vuoteen 2023 asti.

Sopimus on ainutlaatuinen ja jatkoa vuonna 2015 allekirjoitetulle koulutussopimukselle korkeakoulujen välillä. Haaga-Helialle sopimusten rahallinen arvo on kokonaisuudessaan noin 1,4 miljoonaa euroa.

Kesäkuussa allekirjoitetun sopimuksen aikana Haaga-Helia tuottaa yhteistyössä Guangzhou Polytechnic of Sports (GPS) -korkeakoulun kanssa Sport Management -alan 90 opintopisteen koulutusmoduuleja. Osa moduuleista on täysin uusia, mutta osa laajentaa jo aiemman sopimuksen puitteissa käynnistettyjä Bachelor-tutkintokoulutuksia, joista ensimmäiset opiskelijat valmistunevat vielä vuoden 2018 aikana.

Koulutuksen ohella korkeakoulut ovat järjestäneet yhteistyössä mm. kansainvälisiä seminaareja. Toukokuussa 2017 korkeakoulut järjestivät Guangzhoussa "Sport Industry Development" -seminaarin ja marraskuussa 2017 Helsingissä "Future of Sport Marketing" -seminaarin. Tulevana syksynä tullaan järjestämään vielä kaksi kansainvälistä seminaaria, Suomessa marraskuussa ja Kiinassa joulukuussa. Lisäksi syksyn aikana yliopistot tekevät myös tutkimusyhteistyötä.       

Uusi sopimus solmittiin Guangzhoussa ja sitä olivat allekirjoittamassa Haaga-Heliasta vararehtori Jouni Ahonen ja Guangzhou Polytechnic of Sports (GPS) -yliopistosta President Huang Demin; takana vasemmalta oikealle yliopettaja Kari Puronaho, rehtori Kong Maosheng ja vararehtori Luo Jingjun.