Olet täällä

Haaga-Helia sulkee kaikki kampuksensa ja siirtyy etäopetukseen

16.03.2020
Haaga-Helia sulkee kaikki kampuksensa ja siirtyy etäopetukseen

Haaga-Helia sulkee Suomen hallituksen linjauksen mukaisesti kaikki kampuksensa 18.3.-31.5 väliseksi ajaksi. Haaga-Helialla on viisi kampusta, jotka sijaitsevat Pasilassa, Haagassa, Malmilla, Porvoossa ja Vierumäellä.

Haaga-Helia on jo siirtynyt etäopetukseen tai muihin vaihtoehtoisten opetuksen suoritustapoihin 16.3.-31.5. väliseksi ajaksi. Opintoihin liittyvien asioiden järjestely ja organisointi tapahtuu yksiköissä, jotka myös tiedottavat järjestelyistä opiskelijoita.

Haaga-Helian henkilöstö siirtyy etätyöhön ja palvelut verkkoon, joista tiedotetaan erikseen. Lue lisää täältä.

Haaga-Helia pysäyttää kansainvälisen liikkuvuuden

Haaga-Helia pysäyttää kansainvälisen liikkuvuuden koronaviruksen leviämisen hillitsemiseksi. Henkilöstön ulkomaanmatkat ja opiskelijoiden vaihto-opiskelu- sekä ulkomaan harjoittelujaksot on peruttu toistaiseksi. Vaihdossa olevat opiskelijat kutsutaan takaisin Suomeen, lue lisää täältä.

Kotimaassa harjoitteluttelussa olevien opiskelijoiden tulee seurata harjoittelupaikan ja Haaga-Helian tiedotteita.

Haaga-Heliaan ei oteta vastaan kansainvälisiä vieraita

Haaga-Helia ei myöskään ota vastaan kansainvälisiä vieraita.  Myös kaikki yleisötapahtumat on peruttu. Järjestely on voimassa 14.3.-31.5.2020 välisen ajan. Jatkoa tarkastellaan tilanteen edetessä.

Haaga-Helia peruu yleisötapahtumat

Haaga-Helia peruu kaikki omat yleisötapahtumat toukokuun loppuun asti.

Kevään valintakokeiden osalta päätökset tehdään myöhemmin

Kevään valintakokeiden osalta Haaga-Helia odottaa valtakunnallisia linjauksia. Mikäli valintakokeiden järjestelyihin tulee muutoksia, tiedotamme siitä erikseen.

Haaga-Helian turvallisuusjohto seuraa aktiivisesti koronavirustilannetta sekä valtion ja THL:n ohjeita.

Henkilöstön ja opiskelijoiden kannattaa seurata Haaga-Helian sisäisiä kanavia intraa ja Mynettiä tarkempien ohjeiden ja linjausten osalta.