Olet täällä

Haaga-Helia ja Sanoma Media Finland partneriyhteistyöhön

24.10.2018
Haaga-Helia ja Sanoma Media Finland partneriyhteistyöhön

Mediatalo Sanoma Media Finland on Haaga-Helian tuorein partneriyritys. Partnerisopimus allekirjoitettiin tiistaina 23.10.2018. Sanoma on Suomen monikanavaisin mediayhtiö, joka julkaisee muun muassa Pohjoismaiden suurinta sanomalehteä Helsingin Sanomia, Suomen suurinta uutismediaa Ilta-Sanomia ja useita aikakauslehtiä. Sen alla toimii myös esimerkiksi televisio- ja radiotoimija Nelonen Media.

Yhteistyö Haaga-Helian kanssa tukee Sanoman tavoitteita pysyä mukana maailman muutoksissa. –Haluamme, että Sanoma on tulevaisuudessakin kiinnostava paikka huippuosaajille, joita Haaga-Heliasta valmistuu, kertoi Sanoman Recruitment Lead Ilkka Suhonen. Sanoma Media Finlandiin kuuluu kymmenen erilaista yksikköä, joissa on opiskelijoille paljon erilaisia mahdollisuuksia esimerkiksi kesätöiden ja kurssiprojektien muodossa.

Suhosen lisäksi tilaisuudessa oli paikalla Haaga-Helian asiakkuuspäällikkö Riku Korosuo sekä sopimuksen allekirjoittaneet Sanoman henkilöstöjohtaja Päivi Leskinen ja Haaga-Helian rehtori Teemu Kokko. Yhteistyön partnerimanagerina tulee toimimaan lehtori Pilvi Heinonen.