Olet täällä

EduExcellence vie koulutusta maailmalle

15.02.2018
EduExcellence vie koulutusta maailmalle

EduExcellence on aloittanut tammikuun alusta uudella tiimillä. EduExcellence vastaa korkeatasoisen koulutuksen viennistä maailmalle. Yritys on viimeisten viikkojen aikana tavannut lukuisia tahoja niin omistajien kuin asiakkaidenkin osalta ja vieraillut yritysten, oppilaitosten ja organisaatioiden luona tutustuen tarjontaan.

Yrityksen tavoitteina on lisätä ja skaalata koulutusvientiä merkittävästi, kuten myös omistajien osaamisen tuotteistaminen ja markkinointi ovat yrityksessä suuressa roolissa. Yritys toimii yhdessä omistajien kanssa ja rakentaa koulutusviennin paketteja, joita asiakkaat eri puolilla maailmaa ovat valmiita ostamaan. 

Eduexcellencen tiimi koostuu koulutusviennin ja markkinoinnin ammattilaisista ja tiimissä on tekijöitä niin Haaga-Heliasta, Laureasta kuin Metropoliastakin. Toimitusjohtajana EduExcellencessä toimii Tuija Pulkkinen.

Myyntitiimi toimii kaikilla maantieteellisillä alueilla. Jan-Markus Holm on koulutusviennin pioneeri ja keskittyy tiimissä Aasian sekä Lähi-Idän koulutusvientiin. Holm on aiemmin urallaan toiminut toimitusjohtajana Educlusterissa ja HY+ koulutusviennissä. Klaus Lüttjohan työskentelee koulutusviennin osalta Latinalaisen Amerikan suuntaan ja hän toimi ennen EduExcellenceä Haaga-Helian koulutusviennin parissa. Kaikilla maantieteellisillä alueilla työskentelevät myös Irina Tikka, joka on siirtynyt EduExcellenceen Metropolian kansainvälisten asioiden yksiköstä ja Milton Aldrete, jonka aikaisempi työ oli Laurean kansainvälisten asioiden suunnittelijana kaikilla maantieteellisillä alueilla. Tuija Pulkkinen keskittyy koulutusviennin osa-alueista eteläiseen Afrikkaan. 

Marja Tiainen toimii sisäisenä business controllerina ja hän osallistuu myös osakeyhtiön hallintorakenteen kehittämiseen yhdessä toimitusjohtajan kanssa. Elina Viitanen vastaa yrityksen markkinoinnista ja viestinnästä, tuotteistamisesta ja konseptoinnista sekä sähköisen markkinoinnin ja myynnin kehittämisestä.

EduExcellencen viesti on selkeä: he haluavat tehdä työtä yhdessä ja avoimesti! EduExcellence tiedottaa jatkossa toiminnastaan niin verkkosivuillaan, kuin sähköisellä uutiskirjeellä EduExcellence News, joka tullaan jakamaan neljä kertaa vuodessa. Yritys myös kertoo mielellään toiminnastaan lisää erilaisissa tilaisuuksissa ja ottaa tarvittaessa vastaan kansainvälisiä vieraita.

Tuija Pulkkinen haluaa lämpimästi kiittää viime syksynä EduExcellencin alkutaipaleella ammattikorkeakouluista osa-aikaisesti vuokralla mukana olleita Aija Ahokas, Marianne Pitkäjärvi, Pasi Halmari ja Taina Laivola. He palasivat vuoden vaihteessa omiin yksiköihinsä.

EduExcellencen tiimin tavoittaa etunimi.sukunimi(at)eduexcellence.fi​
Haaga-Helia, Pasilan kampus, Ratapihantie 13, 00520 Helsinki. 5.krs / 5231. 

(Kuvassa: Jan-Markus Holm, Klaus Lüttjohann, Tuija Pulkkinen, Irina Tikka, Marja Tiainen ja Milton Aldrete. Kuvasta puuttuu Elina Viitanen)​