Olet täällä

3AMK:n opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää liikeideaansa Cambridgessa

15.02.2018
3AMK:n opiskelijoilla on mahdollisuus kehittää liikeideaansa Cambridgessa

Cambridge Venture Camp 2018 on kolmen pääkaupunkiseudun ammattikorkeakoulun yhdessä järjestämä kahden viikon yrittäjyysleiri kaikille Haaga-Helian, Laurean sekä Metropolian opiskelijoille. Ohjelman aikana opiskelija pääsee kehittämään yritysideaansa paikallisten mentoreiden ja valmentajien kanssa. Kaksi-osainen ohjelma järjestetään maaliskuussa pääkaupunkiseudulla sekä Cambridgessa, Englannissa. Ohjelmaan valitut opiskelijat osallistuvat molempien viikkojen sisältöön.

Tapahtumassa on huipputilaisuus päästä kehittämään liikeideoita, sillä 3AMK-yhteistyö tarjoaa parhaat luennoitsijat ja kehittämis-työkalut tämän toteuttamiseen. Tapahtumassa on myös mahdollisuus edistää opintoja, sillä tapahtumasta on tarjolla opintopisteitä. Opiskelijoille tarjotaan myös lennot ja majoitus!

Hakuaika tapahtumaan loppui helmikuun alussa. Hakemuksia saatiin 73 kappaletta, joista 39 kappaletta saatiin Haaga-Heliasta, 22 kappaletta Laureasta ja 12 kappaletta Metropoliasta. Tapahtumaan valitaan yhteensä 17 opiskelijaa ja valinnat tehdään liikeidean potentiaalin ja hakijan oman pätevyyden perusteella.

Lue lisää: http://cvc.laureaes.fi/