Olet täällä

Haaga-Helia työnantajana? - Uratarinoita

Haaga-Helia työnantajana? - Uratarinoita

Evariste

EvaristeI teach various courses and conduct research related to international business. My work responsibilities extend from lecturing to developing different research projects, both in our Bachelor and Master´s programmes.

Haaga-Helia is a caring employer. Based on its position and tasks, it offers a flexible and high quality working environment and well balanced working time. It offers good educational and training programmes to its personnel, which fits very well with its strategy of being a high quality University of Applied Sciences. Thus, employees have plenty of opportunities for life-long learning and that goes hand in hand with career development, depending on interest and background.

Haaga-Helia  has invested considerably in building a new campus in Porvoo. We work in close cooperation with the local community and business partners from different areas, such as tourism, wellness, creative industries and knowledge-intensive business services

 

Jutta

Jutta

Haaga-Helia Ammatillinen opettajakorkeakoulu

Tehtävänkuvaani kuuluu Ammatillisen opettajakorkeakoulun asiakaspinnassa toimiminen ja uusien asiakkaiden löytäminen. Toimin esimiehenä kolmelle assistentille ja seitsemälle opettajalle. Asiantuntijaorganisaatiossa esimiestyö on vaativaa, mutta palkitsevaa ja siinä oppii itsekin jatkuvasti.

Haaga-Helia on erinomaiset mahdollisuudet itsensä ja oman osaamisensa kehittämiseen. Se on oikeastaan elinehto, koulutusalalla kun olemme ja tarjoamme koulutusta asiakkaillekin.

Melko nopeasti koin olevani osa työyhteisöä, sillä vastaanotto AOKK:ssa oli lämmin ja välitön. Haaga-Helia on iso kokonaisuus enkä vielä tunne kaikkia ihmisiä edes Pasilan toimipisteessä. Mutta pikku hiljaa yhä useampi henkilö on tullut tutuksi erilaisten yhteisten projektien ja tilaisuuksien myötä. Istun Pasilan toimipisteen seitsemännessä kerroksessa, josta on hulppeat näkymät Pasilan asemalle. Katsellessani alati kulkevien junien ketjua tunnen olevani jatkuvasti tapahtumien keskipisteessä.

 

Katri

Katri

Vastaan Haaga-Helian opiskelija-, opettaja- ja henkilöstöliikkuvuudesta. Lisäksi monipuoliseen työnkuvaani kuuluu muun muassa ulkomaisen partneriverkoston kehittäminen. Kehittämistyö edellyttää paria työmatkaa vuosittain.

Haaga-Helia on työnantajana erittäin vakaa. Töitä on paljon, mutta tarvittaessa voin tehdä sisään liukumatunteja, jotka pidän vapaana hiljaisempina aikoina. Minulla on kaksi pientä lasta, joten arvostan tätä mahdollisuutta kovasti.  Muitakin työsuhde-etuja Haaga-Heliassa on, mutta parasta ovat ehdottomasti liikuntasetelit. Niitä voisi olla enemmänkin!

Haagan toimipisteessä työilmapiiri on rento, ja yhteistyö kollegoiden kanssa sujuu mutkattomasti. Myös opiskelijoiden parissa on antoisaa työskennellä.

Haaga-Heliassa työntekijöiden kouluttautumiseen suhtaudutaan positiivisesti. Osallistun usein henkilöstökoulutuksiin, ja tällä hetkellä opiskelen Haaga-Helian eMBA in Service Excellence -ohjelmassa.

 

Timo

TimoTehtäväni on tutkia ja kehittää palveluliiketoiminnan sisältöä yhdessä alueen yritysten kanssa. Suunnittelen liiketalouden yksikössä palveluliiketoiminnan opetusta ja opetan siellä myös joitakin kursseja. Lisämausteena työssäni on opinnäytetöiden ohjaaminen. Yhteistyö opiskelijoiden kanssa on innostavaa ja tuo vaihtelua kehittämistyön arkeen.

Näin muutaman viikon kokemuksella Haaga-Helia on ollut positiivinen kokemus. Täällä on ollut mahdollisuus miettiä ja rakentaa uutta toimintaa. Aikaa on ollut myös sopivasti myös ideointiin ja kehittäviin keskusteluihin kollegojen kanssa. Työnantaja tarjoaa hyvät mahdollisuudet mielekkään työn ja vapaa-ajan yhdistämiseen.

Työyhteisön kulttuuri antaa tilaa erilaisille ihmisille ja työskentelytavoille.  Talossamme on hyvät tilat ja työvälineet. Esimerkiksi tietokoneet ja kännykät olivat valmiina kun aloitin työni. Hieno löytö on työhuoneeni vieressä oleva kirjasto, josta löydän helposti haluamani kirjallisuuden.

 

Ulrika

UlrikaToimin Haaga-Heliassa laskentatoimen opettajana ja opetan sekä nuorempia päiväopiskelijoita että aikuisia iltaopiskelijoita. Pidän myös englanninkielisiä kursseja tarvittaessa.

Olemme ottaneet tänä syksynä käyttöön uuden opetussuunnitelman ja olen osallistunut sen suunnitteluun. Opetuksen sisältöä uudistetaan jatkuvasti, jotta se vastaisi työelämän tarpeita. Tästä johtuen omakin osaaminen pysyy ajan tasalla.

Haaga-Helia on työnantajana sopivalla tavalla haastava. Organisaatio antaa hyvät mahdollisuudet itsensä kehittämiseen. Erityisen ilahtunut olen ollut monista sisäisistä koulutustapahtumista sekä Haaga-Helian omasta opettajankoulutuksesta.

Opettajan työajan seuranta on opettajan omalla vastuulla ja ylimääräisten töiden raportoiminen tuntuu joskus hallinnollisesti hankalalta. Onneksi hallintohenkilökunta hoitaa työnsä täällä erinomaisesti ja apua on aina saatavilla.