Uralle vauhtia -mentorointiohjelma

Valmennuksesta ja ohjauksesta apua oppimistarjonnan kehittämiseen

Kaipaatko tukea urasuunnitteluun, työelämän haasteisiin, itsensä kehittämiseen tai asiantuntijuutesi syventämiseen? Osallistu uuteen mentorointi-ohjelmaamme!

Uralle vauhtia -mentorointiohjelma (2 op) on avoimen AMK:n opiskelijan ja mentorin (Haaga-Heliasta valmistunut alumni) välinen kehittymisprosessi. Mentorointi on yhdessä oppimista sekä kokemusten ja osaamisen jakamista. Tavoitteena on opiskelijan ammatillisen kasvun ja työelämään sijoittumisen tukeminen. Mentorointiohjelman yksilölliset tavoitteet nousevat mentoroitavan henkilökohtaisista tarpeista. Ohjelmaan hyväksytään mukaan ilmoittautumisjärjestyksessä 30 avoimen AMK:n opiskelijaa. Tutustu tarkemmin opintojaksokuvaukseen.

Aikataulu: 23.08.2021 - 17.12.2021 verkossa. Löydät kick off -tilaisuuden aikataulun ja vapaiden paikkojen määrän koulutustarjonta-sivultamme, kun kirjoitat hakukenttään: Uralle vauhtia
Opettaja: Eva Loippo-Sännälä
Tunnus: OTH8HH026-3001

Kun olet ilmoittautunut avoimen AMK:n opiskelijaksi, ilmoittaudu mukaan MyNetissä ja täytä myös ennakkokysely, jotta voimme valita sinulle sopivan mentorin.

ILMOITTAUTUMINEN

Uusien opiskelijoiden ilmoittautuminen syyslukukaudelle alkaa 4.8.2021 klo 9.00.

Lukukausimaksu on 150 euroa ja se maksetaan ilmoittautumisen yhteydessä. Voit suorittaa haluamasi määrän opintoja lukukauden aikana. Jos olet ilmoittautumisesi hetkellä työttömänä tai lomautettuna, opiskelu ja Uralle vauhtia-mentorointiohjelmaan osallistuminen on sinulle maksutonta syyslukukaudella 2021 (31.12.2021 saakka).

Ota yhteyttä
Eva
Loippo-Sännälä
suhdepäällikkö
suhdepäällikkö, alumnipalvelut
+358 294471315
Eva.Loippo-Sannala@haaga-helia.fi
Master-tason opinnot, avoin AMK
Jatkuva oppiminen
Viestintäosaaminen, avoin AMK
Jatkuva oppiminen
HR ja esimiestyö, avoin AMK
Jatkuva oppiminen
Palveluliiketoiminta ja asiakkuudet, avoin AMK
Jatkuva oppiminen
Liiketalous, avoin AMK
Jatkuva oppiminen
Tietojenkäsittely, avoin amk
Jatkuva oppiminen