Oikeaksi todistetun tutkintotodistuskopion tilaaminen

Kuvituskuva

Lead paragraph

Valmistunut opiskelija voi tilata oikeaksi todistetun tutkintotodistuskopion tai todistuskopion (AOKK) tältä sivulta löytyvällä tilauslomakkeella.

Huom. Tutkintotodistusten osalta ohjeet koskevat 1.8.2008 tai sen jälkeen valmistuneita. Ennen 1.8.2008 valmistuneiden tulee olla ennen tilauksen tekemistä ja maksun suorittamista yhteydessä opintopalveluihin.
 
Huomioithan seuraavat asiat tilatessasi todistuskopioita:

  • Valmistunut opiskelija voi saada yhden kopion tutkintotodistuksestaan tai todistuksestaan liitteineen.
  • Lähetämme tilaamasi oikeaksi todistetun tutkintotodistuskopion tai todistuskopion tavallisena kirjeenä ilmoittamaasi osoitteeseen kahden viikon sisällä. Juhlapyhät saattavat vaikuttaa toimitusaikoihin.
  • Haaga-Helia ei vastaa postin kulusta.
  • Tutkintotodistuksen/todistuksen kopioiden hinta postituksineen on 50 euroa.
  • Valmistuneen opiskelijan joka on hakemassa ulkomaiseen oppilaitokseen, jossa vaaditaan, että Haaga-Helia lähettää kopion todistuksesta suoraan kyseiseen oppilaitokseen, on poikkeuksellisesti mahdollista saada useampi todistuskopio Haaga-Helialta. Opiskelija maksaa tässä tapauksessa 50 euroa jokaisesta lähetetystä kopiosta. Huom. Sinun tulee täyttää tilauslomake jokaista kopiotilausta varten erikseen.

Myös esimerkiksi Digi- ja väestötietovirasto (DVV) oikeaksi todistaa kopioita maksua vastaan. Lisätietoja Digi- ja väestötietoviraston sivuilta.

Ennen tilauksen jättämistä sinun tulee tunnistautua verkkopankkitunnuksilla tai mobiilivarmenteen avulla Suomi.fi- palvelussa. Tunnistautumisen jälkeen siirryt lomakkeelle. Lomakkeen täyttämisen jälkeen siirryt automaattisesti maksamaan tilausmaksun. Huom. Järjestelmässä on aikakatkaisu, joten siirry maksamaan tilausmaksu heti lomakkeen täyttämisen jälkeen. Tilausmaksua ei palauteta. Olethan yhteydessä opintopalveluihin, mikäli lomakkeen täytössä ilmenee ongelmia.

 

Tutkintotodistuskopioiden ja todistuskopioiden tilauslomake

 

Lisäohjeita Haagan ja Vallilan toimipisteistä valmistuneille:

  • Haagasta ennen vuotta 1998 valmistuneiden tulee olla suoraan yhteydessä Haagan opintopalveluihin. 
  • Vallilan toimipisteestä valmistuneiden tutkintotodistukset on arkistoitu Pasilassa. Valitse lomakkeella koulutusohjelman toimipisteeksi Pasila.

Huom. Mikäli tunnistautuminen Suomi.fi-palvelun kautta ei ole mahdollista, luethan lisätietoja täältä miten toimia >> Order a certified copy of your degree certificate (otsikko: Order without Finnish online banking codes).

Mikäli sinulla on kysyttävää tai ongelmia tilauksen kanssa, otathan yhteyttä opintopalveluihin (yhteystiedot alla).

Yhteystiedot
Opintopalvelut Haaga (restonomikampus)
+358400230401
opintopalvelut@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Malmi
+358400230402
opintopalvelut@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Pasila
+358400230403
opintopalvelut@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Porvoo
+358400230405
opintopalvelut@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Vierumäki
+358400230407
opintopalvelut@haaga-helia.fi
Opintopalvelut Opettajankoulutus
0503373313
opintopalvelut.aokk@haaga-helia.fi