Uuden kehittäjä – uusia digitaalisia innovaatioita

BT-tiedote_kuvituskuva

Haluatko opiskelijoiden innovoivan uusia digitaalisia ratkaisuja yrityksellesi?

Mistä on kyse? Haaga-Helian tradenomiopiskelijoiden perusopintoihin kuuluvassa Uuden Kehittäjä -kurssikokonaisuudessa opiskelijat innovoivat digitaalisia ratkaisuideoita toimeksiantajayritykselle. Opettajat ohjaavat nämä aihealueet yhdistävää innovointiprojektia. Tavoitteena on tuottaa yritykselle soveltuvia ideoita & innovaatioita, jotka yritys voi ottaa käyttöön parantamaan omaa liiketoimintaansa.

Mistä toimeksianto koostuu? Opintojaksolla opiskelijat yhdistävät analyyttisiä taitoja ja digitaalisen liiketoiminnan ymmärrystä nykyaikaisiin ketteriin innovointimenetelmiin

Mitä toimeksianto tarjoaa yrityksille? Yritys saa opiskelijoiden raikkaita ideoita uusista digitaalisista palveluratkaisuista ja innovatiivisia ’out of the box’ -ratkaisuehdotuksia liiketoiminnan ja asiakaskokemuksen parantamiseksi.

Asiakasyrityksen tehtävät ja vaadittavat resurssit: Asiakasyrityksellä tulee olla tarve löytää uusia digitaalisia ratkaisuja, ideoita ja innovaatioita ja halua kehittää uudenlaisia ratkaisuja innovatiivisesti opiskelijaprojektin avulla. Toimeksiantajan edustajalta vaaditaan sitoutumista briiffin antamiseen opiskelijoille ja valmiiden opiskelijaryhmien ratkaisujen arviointiin, ajallisesti noin 3-4 tunnin työpanos.

Mikäli saatavilla, toivomme lisäksi määrällisen datan toimittamista analysointiosaamisen materiaaliksi opiskelijoiden data-analysointitaitojen kehittymistä varten. Data voi olla esimerkiksi liiketoiminnasta syntyvää laskutus-, käyttö-, lataus- tai asiakasdataa, kyselystä syntynyttä aineistoa (esim. asiakastyytyväisyystutkimus), toimiala-, kilpailija- tai potentiaalista asiakaskuntaa kuvaavaa dataa tms.
 

Haluatko kuulla lisää?

Ota yhteyttä Merike Koskiseen tai jätä yhteydenottopyyntö alla olevalla lomakkeella, niin olemme yhteydessä sinuun!

Tietoa projektista

Projektin kesto: 8 viikkoa

Toteutus: Kevät- ja syyslukukausi

Opiskelijat: 2. vuoden opiskelijoita, ryhmän koko noin 35-40 opiskelijaa. 

Hinta: Maksuton

Ota yhteyttä
Merike
Koskinen
lehtori
+358 294471088
Merike.Koskinen@haaga-helia.fi

Sinua saattaisivat kiinnostaa myös alla olevat opiskelijaprojektit

3D + Robo Lab
Kesto: 8-32 viikkoa | Hinta: 0-1000 euroa
Softalaprojekti / Multidisciplinary Software Project
Kesto: 16 viikkoa | Hinta: 0-3000 euroa