Tunnukset Haaga-Helian järjestelmiin

Kuvituskuva tietokone

Lead paragraph

Haaga-Heliassa ollaan siirtymässä uusien opiskelijoiden osalta sähköiseen tunnistautumiseen.

Jos sinulla on suomalainen henkilötunnus, saat ohjeet tunnistautumiseen 5.1.2021 ja voit tehdä tunnistautumisen heti viestin saatuasi. Tunnistautumisen jälkeen saat opiskelijatunnuksen ja salasanan Haaga-Helian järjestelmiin sähköpostilla ja tekstiviestinä aiemmin antamaasi sähköpostiosoitteeseen ja puhelinnumeroon.

Jos sinulla ei ole suomalaista henkilötunnusta, tai et ole antanut sitä tietoomme, saat sähköpostitse ohjeet 20 päivää ennen opiskeluoikeutesi alkamista, missä ohjataan sinut tunnistautumaan Haaga-Helian kumppaniorganisaation järjestelmään. Tunnistautumisen jälkeen saat tunnukset Haaga-Helian järjestelmiin muutamaa päivää ennen opintojesi alkua sähköpostitse ja tekstiviestillä aiemmin antamiisi puhelinnumeroon ja sähköpostiosoitteeseen.

Saat tunnusten yhteydessä linkin opiskelusopimukseen, joka sinun tulee täyttää ennen kuin tunnukset toimivat Haaga-Helian järjestelmissä.

Jos et voi tai halua tehdä sähköistä tunnistautumista, voit tunnistautua käymällä opintopalveluissa paikan päällä kuvallisen henkilöllisyystodistuksen kanssa.

Opintopalveluiden aukioloajat ja yhteystiedot

Sinun ei tarvitse vielä tehdä mitään kirjautuaksesi sisään. Muista kuitenkin pitää tunnus sekä salasana tallessa, sillä järjestelmiin kirjautuminen ja tutustuminen, opintojaksoille ilmoittautuminen sekä muut opintoihin liittyvät asiat käydään läpi orientointipäivillä.

Huom. ennen kuin pääset käyttämään opiskelijan työpöytää, sinun tulee täyttää tietojenluovutuslupalomake (e-lomake).

Kun olet täyttänyt tietojenluovutuslupalomakkeen, pääset kirjautumaan opiskelijan työpöydälle, eli MyNetiin.

Jatkossa voit hallinnoida MyNetissä kaikkia opintoihisi liittyviä asioita, kuten suunnitella opintojasi, kommunikoida opintoja ohjaavan tahon kanssa, ilmoittautua opintojaksoille, tarkastella saamiasi arvosanoja sekä tulostaa oman opintosuoritusotteen. Järjestelmä toimii myös informaatiokanavana.

Jos et saa salasanaa sisältävää tekstiviestiä, voit saada salasanan seuraavilla tavoilla:

Haaga-Helia ammattikorkeakoulu
Opintopalvelut

Opiskelijoille tarjottavat ohjelmistot

Haaga-Helian opiskelijat voivat hankkia joitakin ohjelmistoja edullisesti. Yleensä nämä edut vaativat voimassaolevan Haaga-Helian käyttäjätunnuksen.

Tarkempia ohjeita löydät opiskelijoiden extranetistä (Mynetistä), kun olet saanut Haaga-Helian käyttäjätunnuksesi opintojen alettua.