Tuloksellisen B2B-myyntityön perusteet

Muu koulutus

Kuvituskuva Opiskelijat SalesLabissa

Tuloksellisen B2B-myyntityön perusteet -kurssin tavoitteena on luoda edellytykset B2B-myynnin osaamisen kehittämiselle. Kurssi tarjoaa valmiiksi kalibroidun linssin B2B-myynnin maailmaan sekä eväät omien B2B-myyntitaitojen kehittämiseen ja hiomiseen. Kurssin aikana tutkiskellaan B2B-myynnin erityispiirteitä, pohditaan B2B-myynnin prosessia kokonaisvaltaisesti, analysoidaan tuloksellisen henkilökohtaisen B2B-myyntityön osa-alueita sekä tutustutaan ja testataan B2B-myynnin työkaluja.

Koulutuksen sisältö

  • B2B-myynnin erityispiirteet
  • B2B-myynnin anatomia ostoprosessista myyntiprosessiin
  • B2B-myyjä ja henkilökohtaisen myyntityön taidot

    Koulutuskertoja on kaksi. Ensimmäisen kerran jälkeen tehdään etätehtäviä, jotka valmistavat kurssilaisia toiseen kertaan. Toiseen kurssikertaan kuuluu B2B-myynnin virtuaalinen roolipeliharjoitus.

Kouluttaja

Anu Nieminen, KTM / MIM / FM, myynnin lehtori. Anu on B2B-liiketoiminnan asiantuntija, jolla on vuosien kokemus B2B-myynnistä ja myynnin johtamisesta. Anu on rakentanut uraansa B2B-sektorilla New Yorkissa alansa johtavassa Fortune 500 -tason finanssidataan ja -softaan keskittyvässä yrityksessä. Anulla on vankka kokemus ratkaisumyynnistä ja myynnin johtamisesta, myyntistrategioiden kehittämisestä ja kumppanuusliiketoiminnasta.

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Lisätietoa koulutuksesta

Kenelle

Koulutus sopii B2B-myynnistä ja myynnin maailmasta kiinnostuneille, jotka haluavat kehittää omia B2B-myynnin taitojaan, sekä omaan B2B-myyntityöhön lisävirtaa etsiville myyjille.

Aika ja paikka

Koulutuskertoja on kaksi:

  • Ke 14.4.2021 klo 9.00 – 12.00 Zoom- tai Teams-webinaari ja

  • Pe 21.4.2021 klo 9.00 – 12.00 Zoom- tai Teams-webinaari

Hinta ja ilmoittautuminen

Koulutuksen hinta on 290 € (+ ALV 24%). Koulutuksen hinta sisältää opetuksen, materiaalin, ohjauksen ja palautteen.

Ilmoittaudu nyt!

Ilmoittautuminen on sitova

Koulutus toteutetaan, mikäli ilmoittautuneita on tarvittava määrä.

Vahvistamme koulutuksen toteutumisen viimeistään 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Koulutus laskutetaan yhdessä erässä ennen koulutuksen alkua. Osallistumisen voi peruuttaa kuluitta 14 vuorokautta ennen koulutuksen alkua. Peruutuksen tapahtuessa alle 14 vuorokautta ennen koulutuksen aloitusta, veloitamme 50% koulutuksen hinnasta. Mikäli koulutusta ei peruuteta lainkaan, veloitamme koko koulutuksen hinnan.

 

 

Ota yhteyttä

Myynti

Anne
Bondarèw
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471278
Anne.Bondarew@haaga-helia.fi