Olet täällä

Julkaisut Haaga-Heliassa

Julkaisut Haaga-Heliassa

Haaga-Helia ammattikorkeakoulun oma julkaisusarja on nimeltään Haaga-Helia julkaisut I Haaga-Helia Publications. 

Julkaisusarja tekee Haaga-Heliassa tehtävää tutkimus-, kehittämis- ja innovatiotoimintaa näkyväksi. Olemme johtavia asiantuntijoita omilla koulutusaloillamme ja toimimme tiiviissä yhteistyössä alueen elinkeinoelämän kanssa. Julkaisusarjan kautta pääsee syventymään asiantuntijuuteemme ja perehtymään tarkemmin siihen, millaista yhteistyö eri yritysten ja kumppanien kanssa käytännössä on.

Julkaisujen aiheet nousevat Haaga-Helian osaamisalueilta: esimerkiksi myynnistä, palveluista, yrittäjyydestä, pedagogiikasta, liiketoiminnan kehittämisestä. Julkaisemme mm. tutkimuksia, artikkelikokoelmia ja oppaita. Kirjoittajina toimivat Haaga-Helian asiantuntijat sekä yhteistyökumppanit.

Haaga-Helian verkkojulkaisupalvelu e-Signals

e-Signals on Haaga-Helian verkkojulkaisupalvelu, jossa julkaistaan asiantuntijoidemme blogitekstejä, tieteellisiä julkaisuja ja artikkeleita ajankohtaisista ilmiöistä. Palvelun tavoitteena on keskittää kaikki Haaga-Helian julkaisutoiminta yhdelle verkkoalustalle ja tehdä Haaga-Heliassa olevaa asiantuntijuutta mahdollisimman laajasti näkyväksi niin talon ulkopuolella kuin henkilöstön ja opiskelijoidenkin keskuudessa. E-Signalsista löytyy tietoa sekä Haaga-Helian omista että ulkoisissa kanavissa julkaistuista ammatillisista ja tieteellisistä julkaisuista.

Kaikki e-Signalsissa julkaistavat tekstit toimitetaan ja toimitus pidättää oikeuden tekstien julkaisemiseen. e-Signalsissa julkaistuista teksteistä voi hakea myös julkaisupalkkiota.

e-Signals tarjoaa sisältöjä Haaga-Helian osaamisalueilta kiinnostavasti ja vaikuttavasti. Siirry e-Signalsiin >>

 

Jäikö joku asia mietityttämään? Ota rohkeasti yhteyttä: julkaisut@haaga-helia.fi