Tervetuloa Haaga-Helian partneriksi!

Kuvituskuva, tyttö ja the box

Lead paragraph

Tervetuloa osaksi Haaga-Helian partnereiden verkostoa. Tältä sivulta löydät tietoa, jotta saat kaiken irti partneruudestasi!

Haaga-Heliassa on käytössä uusi partnerimalli, jota pilotoidaan vuosina 2022 ja 2023 kaikkien partnereiden kanssa. Mallissa partnerit valitsevat itselleen sopivimman palvelupaketin ja siihen parhaiten omia tarpeitaan ja resurssejaan vastaavat aktiviteetit. Vuodesta 2024 alkaen L- ja XL-palvelupaketteihin kuuluu HH Credittejä, joilla partneri voi maksaa erilaisia brändinäkyvyyteen ja osaamisen sekä liiketoiminnan kehittämiseen liittyviä palveluja. 

Pk-yrityksille:
S-palvelupaketti - 1900€ + ALV24%
M-palvelupaketti - 3450€ + ALV24%

Suuryrityksille:
L-palvelupaketti - 6900€ + ALV24% (sisältää HH Credittejä 3450€ arvosta)
XL-palvelupaketti - 14900€ + ALV24% (sisältää HH Credittejä 7450€ arvosta)

Täydennyskoulutukset

Kaikki partnerit ovat oikeutettuja 10% alennukseen kaikista täydennyskoulutuksista. Lisäksi S- ja M-palvelupaketteihin kuuluu kaksi ilmaista koulutuspäivää. L- ja XL-palvelupaketin omaavat partnerit voivat puolestaan maksaa koulutuspäivänsä HH Crediteillä tai hankkia vaihtoehtoisesti yhden päivän räätälöidyn koulutuksen. Tutustu tarjontaan!

Muut palvelut

Teemme myös markkinatutkimuksia, tarjoamme tapahtumapalveluita sekä tilojen vuokrausta. Tiesitkö, että partnerina olet oikeutettu 20% alennukseen tilojen vuokrista - muun muassa Pasilan aseman ja Triplan vieressä sijaitsevalta Pasilan kampukselta! L- ja XL-partnereilla on mahdollisuus käyttää HH Credittejä näiden maksullisten palvelujen hankintaan.

Opiskelijaprojektit liiketoiminnan kehittämisen ja rekrytoinnin apuna

Voit opiskelijoiden avulla tehdä monipuolisesti erilaisia liiketoiminnan kehittämisprojekteja. Osa projekteista on maksuttomia ja maksulliset projektitkin on mahdollista saada mukaan suurimpiin palvelupaketteihin. Varsinkin laajemmat, intensiiviset projektit toimivat työharjoittelun tavoin myös erinomaisena rekryotointikanavana, sillä työnantaja saa niiden avulla hyvän käsityksen potentiaalisten työntekijöiden osaamisesta ja sopivuudesta työnantajan palvelukseen.   

Tutustu HH-labeihin!

Haaga-Helian labit tarjoavat opiskelijoille, tutkijoille sekä organisaatioille uudenlaisen alustan, jossa yhdistyy oppiminen, tutkimus ja kehittäminen. Labeissa hyödynnetään ja kokeillaan uusimpia menetelmiä ja teknologioita.

Heräsikö kysyttävää? Ota yhteyttä

Riku
Korosuo
Asiakkuuspäällikkö
+358 294471352
Riku.Korosuo@haaga-helia.fi